Jabra Stone – snyggt Bluetooth-headset

Jabra Stone

Jabra lanserar ett nytt Bluetooth-headset med namnet Stone. Jabra Stone har två inbyggda mikrofoner som använder sig av en teknik kallad Noise Blackout Extreme för att filtrera bort störande ljud från omgivningarna. Volymen ökas och minskas genom att man för ett finger upp eller ner på headsetets utsida, smidigt!. Headesetet är rätt snyggt utformat utan en utstickande mikrofonarm och laddaren är formad som en slipad svart sten.

– Jabra STONE är utan konkurrens vår hittills mest avancerade produkt, och vi är övertygade om att den kommer att förändra synen på Bluetooth-headset framöver. Vi visar med Jabra STONE att attraktiv design och smarta funktioner kan samsas i samma produkt. Den unika formen tillsammans med vår brusreduceringsteknik gör att man nu slipper den irriterande mikrofonarmen, säger Anne R. Rasmussen, som är chef för GN Netcoms Mobile Division.

Jabra Stone väger 7 gram och skall klara 8 timmars samtalstid och 12 dagar i standby. I november 2009 kommer Jabra Stone börja säljas till för ett rekommenderat pris på 1 000 kr.

via: Jabra

Arkiv

Andra bloggar