Arkiv för ‘Recension’ kategorin

Recension: Sony ICF-DS11iP – iPhone/iPod-högtalardocka för sovrummet

Har ett tag letat efter en högtalardocka som kan ladda min iPhone nattetid men även fungera som en bra väckarklocka. Sonys högtalardocka ICF-DS11iP är en intressant kandidat men håller den hela vägen?

Fortsätt läsaRecension: Sony Walkman A845

Sony A845 Walkman är en snygg och smidig MP3-spelare med en 2,8-tums AMOLED skärm, 16GB i minne, en uppspelningstid på 29 timmar och bäst av allt, digital brusreduktion.

Fortsätt läsaRecension: HP OfficeJet 7000 – fotoskrivare i A3+

HP OfficeJet 7000 är en fotoskrivare som kan skriva ut sidor upp till formatet A3+ (1111 x 111 cm) och passar till småföretag och andra som vill skriva ut bilder och affischer i ett mindre antal för ett rimligt pris.

Fortsätt läsaRecension: Bluelounge Coolfeet – få en svalare laptop

Coolfeet från Bluelounge

Från Bluelounge kommer Coolfeet som är en av de enklaste lösningar för att hålla din bärbara dator lite svalare. Samtidigt får man även en bättre arbetsvinkel.

Fortsätt läsaRecension: SoundRacer – alla bilar kan bli en racerbil

SoundRacer

Alla bilar kan bli en racerbil med den roliga prylen SoundRacer.

Fortsätt läsaRecension: Sony Rolly – dansande musikspelare

Sony Rolly

Sony Rolly är en liten musikspelare med inbyggda högtalare som dansar och rör sig till musiken den spelar. Det låter lite obegripligt och det är det egentligen också då Rolly är en väldigt udda skapelse. Dock är den rätt rolig att leka med, ett tag i alla fall.

Fortsätt läsaRecension: Toshiba Portégé R500 – ultraportabel dator med SSD-disk

Toshiba Protégé R500

Om man är ute efter en liten och lätt bärbar dator men tycker att en netbook är för liten så kan en ultraportabel bärbar på 12-tum kanske vara ett alternativ att titta på. Toshiba Portégé R500 är en riktigt lätt ultraportabel bärbar med en storlek som är större än en netbook men viktmässigt ligger i samma serie.

Fortsätt läsaRecension: Sony SRS-GU10iP – högtalardocka för iPod/iPhone

Sony SRS-GU10iP

Sony har släppt en högtalardocka för iPod och iPhone med namnet SRS-GU10iP. Det har kommit ut en hel del dockningsstationer för Apples musikspelare och telefon så man kan alltid hitta en som passar just för ditt användningsområde. Så till vem passar Sonys senaste iPod-docka?

Fortsätt läsaRecension: Asus N20A, liten snygg bärbar

Asus N20AAsus N20A är en liten bärbar som är snäppet större än en netbook. Med en 12,1-tums skärm och med en vikt på  1,8kg är det en liten trevlig dator om man behöver en liten dator för att kunna ta med sig smidigt men ändå tillräckligt stor för att kunna jobba med lite längre stunder.

Fortsätt läsaRecension: Asus M51TR – ersättning för en stationär dator

Asus M51TRAtt ersätta den stationära datorn med en bärbar har blivit populärt och för att kunna göra det så måste man ställa vissa krav på den bärbara datorn. Asus M51TR når i många fall upp till kriterierna men har ett tangentbord som jag inte riktigt gillar.

Fortsätt läsaArkiv

Andra bloggar