Arkiv för ‘Spel’ kategorin

Snart kommer du kunna skräddarsy även standardkontrollen för Xbox One

Microsoft har nu meddelat att den vanliga Xbox One-kontrollen kommer kunna anpassas utefter spelarens önskemål. Det blir alltså en funktion som den delar med proffsmodellen.

Xbox-One-Controller
Fortsätt läsaAngry Birds i Lego

Våra favoritfåglar som brukar vara arga dyker upp i alla former numera. Nu är det Tsang Yiu Keung som skapat en serie fåglar i Lego. Ta en titt på Tsangs Facebook-sida för fler bilder.

Nu väntar vi väl bara på spelet Lego Angry Birds (vänta bara…).

VIA: The Brothers BrickDen som väntar på något gott – får nog vänta vidare

Att förhandsbeställa produkter kan vara smart om man vill få gardera sig för att vara en av de första som får lägga vantarna på produkten när den släpps ut på marknaden. Men att förhandsbeställa PC-spelet Duke Nukem Forever var nog ingen bra idé för den person som gjorde det på Game Stop i augusti 2001.

Duke Nukem Forever är ett spel som skulle bli en fortsättning till den populära Duke Nukem serien. Spelet började utvecklas 1997 och sedan bara fortsatte och fortsatte utvecklingen. Grafikmotorer byttes ut, löften om releaseår gavs och bilder från spelet visades upp men spelet vill inte dyka upp.

Till slut efter alla dessa år så gick utvecklaren 3D Realms i konkurs i maj 2009 och Duke Nukem Forever las på is (för all framtid?).

Så en förhandsbeställning förutsätter att utvecklingen inte pågår i 12 år och sedan läggs ner. Undrar om han fick tillbaka sina $10?

via: OhGizmo!Sega Storm-G – arkadspel med 360 graders rotation

Sega Storm-G

Sega Storm-G heter ett nytt arkadspel som verkar otroligt häftigt. Spelet liknar WipeOut där du åker på en bana i hiskelig fart. Det som skiljer sig är att du kan roteras i 360 grader och får antagligen en härlig spelkänsla. Akihabaranews fick testa och han verkar i alla fall väldigt glad även om jag skulle nog tycka att det skulle kännas väl mycket i magen att åka runt på det sättet.

via EngadgetLevelHead – interaktivt kubspel

LevelHead är ett interaktivt kubspel som du spelar genom att ha ett par kuber, en dator och en webkamera. I spelet styr du en liten man som försöker komma ut från kuberna och dess olika rum. Du styr spelet genom att vrida och vända på kuberna och på skärmen ser du kuberna och även mannen i dom röra sig efter dina instruktioner. Se filmen så förstår du.

Läs mer om LevelHead.

Via LikeCoolArkiv

Andra bloggar