Arkiv för ‘Hifi’ kategorin

HEOS 1 är den minsta högtalaren hittills i Denons serie

Nu utökas det trådlösa musiksystemet Denon HEOS med HEOS 1. Den nya högtalaren för det möjligt att strömma musik i flera rum och utomhus.

HEOS1_BK-HEOS1_WT-atmosphere
Fortsätt läsaE-MU XM7 – bokhyllehögtalare från Creative

Creative lanserar nu E-MUXM7, ett par högpresterande passiva bokhyllehögtalare specifikt utvecklade som ett komplement till prisbelönta ljudförstärkaren och USB-DAC:en, Sound Blaster X7. Finns tillgängliga from juni till ett riktpris på 2 799kr.

EMU_XM7_BLK
Fortsätt läsaNyckelring med minihögtalare

Vill du ha med dig en liten högtalare för att kunna dela med dig av musiken du har i din MP3-spelare/telefon? Denna lilla nyckelring ser ut som en förstärkare och har en 3,5 mm kontakt för att ansluta till en musikkälla. Högtalaren laddas genom USB och en laddning på 2 timmar ger ca 5 timmar speltid.

Nyckelringen kan köpas för 149 kr hos Roliga Prylar.B&O BeoSound 8 – dockningsstation för iEnheter

Danska Bang & Olufsen är kända för sina stilrena och bra hifi-produkter med riktigt dyra priser. Nu har de gett sig in för att locka till sig ägare av iPod, iPhone och iPad. BeouSound 8 är en dockningsstation med två 70W högtalare. Det finns även en USB-port för att koppla in datorn eller andra musikspelare. Dock kommer B&O släppa en app för iEnheter så att den är givetvis optimerad för Apples produkter.

I slutet av november kommer BeoSound 8 släppas till ett pris av  £895 och den kommer i vitt eller svart med aluminiumdetaljer.

VIA: technabobiHome iP49 – reseväckarklocka med dockningsstation för iPod

iHome iP49 är en high-end klockradio som har en dockningsstation för iPod och iPhone. Den är tänkt som en reseväckarklocka och har ett uppladdningsbart litiumjonbatteri och eget alarm med möjlighet att ställa in snooze-tider. Ljudmässigt har iP49 något som kallas Digital Power Station-teknik som skall ge ett ypperligt ljud. iP49 kostar 159 dollar och kan köpas direkt på iHomes hemsida.

VIA: Geeky GadgetsBang & Olufsen BeoLab 11 – snygg och dyr subwoofer

En subwoofer som kan placeras i ett rum utan att behöva gömma den? Bang & Olufsen har tagit fram BeoLab 11 som med sitt snygga yttre kan placeras i de flesta rum utan att behöva skämmas. BeoLab 11 har en effekt på 200W och  består av två 6,5 tums baselement med en frekvensomgång på 33-300 Hz. BeoLab 11 skall ge så lite vibrationer från sig så att den även kan monteras på en vägg om man känner för det.

Till USA kommer BeoLab 11 i maj för ett pris på 2000 dollar så det kan väl en indikation på när vi får se BeoLab 11 i Sverige.

KÄLLA: Pressrelease / fakta-sida VIA: übergizmoiHome iA5 iPhone väckarklocka som styrs med en iPhone app

Det har dykt en hel del väckarklockor och dockningsstationer till iPhone och iPod Touch men den strida strömmen verkar aldrig mättas av.

iHome iA5 är lite annorlunda då den även har en applikation som skall användas med din iPhone eller iPod Touch. Applikationen heter iHome+Sleep vilken man kan ändra inställningar på väckarklockan genom din iPhone. Med applikationen kan man ställa in tid, alarm och EQ-inställningar och även välja av 18 olika alarmljud men även välja en favoritlåt eller video som skall väcka dig på morgonen.

Man kan även ansluta andra MP3-spelare med en 3,5 mm audioingång. iHome iA5 kan anslutas till elnätet eller drivas med 3st AAA-batterier.

iHome iA5 skall kunna köpas för 100 dollar och iHome+Sleep appen kan laddas ner gratis från iTunes.

[Geeky Gadgets]ASUS Cine5 – kompakt högtalare med 5-kanalsljud

ASUS Cine5 är en kompakt högtalare som skall leverera ett surroundljud till datorspelaren. Med sina 5 högtalare skall man kunna få ut ett realistiskt surroundljud även framför datorn. Cine5 är på 28W och är mest ämnad för små rum. I dagsläget är priset och försäljningsstarten okänd.

[Engadget]Origaudio Origami – högtalare i kartong

Origiaudio heter dessa udda högtalare som skall vara gjorda med hänsyn till miljön. Högtalarna har en resonanslåda i kartong som går att vika ihop när man inte använder dom. Sen går det beställa olika motiv eller designa ett eget. Högtalarna har måtten 8 x 8 x 8 cm, har en effekt på 1W och ansluts till din mediaspelare med ett 3,5 mm hörlursuttag. En Origiaudio högtalare kostar 20 dollar eller så kan man köpa ett 6-pack för 80 dollar och man kan köpa dem direkt från Origiaudios hemsida.

[Geeky Gadgets]Hörlurar i LEGO-stil

Jag gillar att bygga med Lego och tycker om flera av legoprylarna som dykt upp.  Men dessa hörlurar i plast är ingen höjdare. De ser billiga ut och liknar inte ens riktig Lego. Hörlurarna har givetvis en 3,5 mm hörlursplugg och kabellängden är en meter.

Men gillar du dem så för 71 kr är det bara att välja färg hos Gadget4all.

via: GeekAlertsArkiv

Andra bloggar