Arkiv för ‘Hus & Hem’ kategorin

Stämpla posten med Like och Dislike

Ibland skulle man vilja ha en Gilla-knapp i det verkliga livet istället för bara på Facebook. Nu har en stämpeltillverkare kommit på en briljant tanke och skapat två stämplar – den ena med texten Like och den andra med Dislike.

Kan man införa detta till företagsposten kanske?

Hos Roliga Prylar kan man hitta dessa stämplar och ett paket med båda stämplarna kostar 159 kr.Krabbomat – köp färska/levande krabbor i varuautomat

Även om japanerna med sin bananomat kändes som rätt udda så slår kineserna detta med hästlängder. En krabbomat eller envaruautomat som säljer färska och levande krabbor (Shanghai Hairy Crab) finns installerade i flera kinesiska städer. Krabborna förvaras i en temperatur på 5 grader och skall då befinna sig i ide och därmed hålla sig helt färska.

Helt galet och antagligen helt mot svensk lagstiftning men det börjar kännas som det numera inte finns något som inte kan säljas genom en varuautomat.

VIA: Geeky GadgetsKastknivar i köket – udda kylskåpsmagneter

Om du tröttnat iPhone-ikoner som kylskåpsmagneter så kan det vara dags att gå över till något mer våldsamma magneter. Dessa magneter från ThinkGeek ser ut som att någon slängt ett par kastknivar på kylskåpet. Våldsamt och väldigt kul! Dock är priset på 10 dollar styck inte kul…

VIA: OhGizmo!Skär upp pizzan med Enterprise

Pizza och Star Trek hör väl ihop? Om du verkligen.. verkligen är galen i Star Trek finns nu en pizzakniv i form av Enterprise för alla sci-fi-filmkvällar.

Denna galna pizzakniv kan givetvis köpas hos ThinkGeek (vilka annars) för 25 dollar.

Boldy cut pizza where no man has cut before!

VIA: technabobLäskig tårta på 90 kg

Tårtor är gott och lite annorlunda tårtor… är fortfarande goda. Vi har sett lite olika tårtor här på Allt om prylar fast denna tårta är nog läskigast av alla. En 90 kg tårta föreställande en bläckfisk – man funderar på om man verkligen skulle vilja äta av denna tårta överhuvudtaget.

Tårtan är skapad av Karen Portaleo från Highland Bakery och är gjord till Georgia Aquarium.

VIA: technabobKaffekopp som trotsar gravitationen

Kaffe är en av guds gåvor till mänskligheten och rättigheten att få njuta av denna dryck borde skrivas in i grundlagen. Själva kaffekoppens utseende är inte särskilt viktig för mig men denna kopp är riktigt kul och annorlunda. Koppen som trotsar gravitationen står och balanserar på kanten när den inte är fylld, dock fungerar den som en vanlig kopp när man väl fyllt den med den svarta drycken (eller någon annan dryck för den delen). Om den finns till salu eller vad kostar är okänt men om någon hittar en liknande kopp så meddela mig!

VIA: Geeky GadgetsBright Woods Collection – LED-möbler

Dessa möbler från Giancarlo Zema använder sig av trä och har integrerade LED-belysning. Kollektionen heter Bright Woods Collection och de är skapade för möbelmässan i Milan i år. Riktigt snyggt och kul att LED-belysningar används mer i möbler.

VIA: Geeky GadgetsSpace Invaders – handgjorda drinkunderlägg

Älskar du verkligen Space Invaders? Då kanske du vill köpa dessa drinkunderlägg med små utomjordingar som vi minns från ett av de stora klassikerna i spelvärlden. Dessa underlägg är handgjorda och kostar därmed också saftiga 60 dollar för ett paket på 6 st vilket får mig i alla fall tänka om och känna att det inte riktigt är värt det. De finns i alla fall på ThinkGeek för alla hugade spekulanter.

VIA: technabobLunchlådan R2-D2

I vissa länder tar barnen med sig lunch till skolan och nu finns det en lunchlåda som passar för Star Wars-fans. Plåtlådan är kamouflerad som vår favoritrobot R2-D2 och har inga som helst funktioner förutom att fungera som en lunchlåda.

Lådan är slutsåld hos SuperHeroStuff men är väl snart tillbaka kan man hoppas. En liknande låda med Boba Fett kostade 11 dollar så priset ligger väl ungefär i samma region. Det finns även en med Darth Vader om man känner en dragning åt den mörka sidan.

VIA: Nerd ApprovedUppblåsbar bubbelpool – bada där du är

Vill du ha en bubbelpool med på resan i sommar? AQUA SPA de luxe är en bubbelpool på 800 liter som man kan ta med sig till sommarstugan, husvagnen eller var man nu väljer att spendera sommaren. Den har en inbyggd kompressor för att blåsa upp polen och den klarar av att värma vattnet upp till 40 grader. Med 130 effektiva jetstrålar borde detta bli en trevlig sommarpool – någon som vill köpa en till mig?

Poolen kan köpas hos Prylbutiken och den kostar 9995kr.Arkiv

Andra bloggar