Arkiv för ‘Kök’ kategorin

Kastknivar i köket – udda kylskåpsmagneter

Om du tröttnat iPhone-ikoner som kylskåpsmagneter så kan det vara dags att gå över till något mer våldsamma magneter. Dessa magneter från ThinkGeek ser ut som att någon slängt ett par kastknivar på kylskåpet. Våldsamt och väldigt kul! Dock är priset på 10 dollar styck inte kul…

VIA: OhGizmo!En kniv i en kniv i en kniv…

Att saker skall ta litet plats kan skapa riktigt snygg design. Mia Schmallenbach har skapat detta sett som består av fyra olika knivar som man sätter ihop när man skall förvara dom. Riktigt snyggt och nerd-faktorn ökar när proportionerna på knivarna är bestämda efter Fibonaccisekvensen. Knivarna går att köpa för 949 AUD, ca 6500kr, hos den australiensiska butiken Table Direct.

VIA: Nerd ApprovedQuickSnap – isbitar som lossnar lätt

Tycker du att det är svårt att få ut isbitarna från en vanlig isform? QuickSnap är en ny typ av isform som löser problemet galant. QuickSnap ser ut som en normal isform förutom att den har en liten spak vid varje isbit. Med ett tryck så kan man få en individuell isbit att lossna från isformen direkt ner i sommarläsken.

QuickSnap går att köpa hos JosephJoseph för 7 pund.

VIA: Yanko DesignKalla kårar med isbitar i form av huggtänder

Nu när TV-serier som True Blood och Vampire Diaries är populära så är det väl dags att göra egna huggtänder. Isbitar är alltid trevligt till drinken och dessa Cold Blooded-isbitar skulle väl passa en Bloody Mary lite väl ruggigt bra.

Cold Blooded är gjorda av diskmaskinsäker silikon och kostar 109 kr hos Roliga Prylar.Diska med Pac-Man

Man kan tydligen sälja vad som helst om man gör det tillräckligt nördigt. En Pac-Man disksvamp någon? Få rent tallrikarna utan att de elaka bacillerna får tag i dig, eller något.

Men om du vill verkligen diska lite disk med hjälp av Pac-Man så finns tvättsvampen med det passande namnet Game Over att köpa på Curiosite för ca 60kr.

via: [technabob]Nya Photoshop-magneter till kylskåpet

Om du är en riktigt fantast med Photoshop så har du säkert en uppsättning av de magneter som Meninos sålde tidigare. Men nu är det dags att uppgradera sig då Meninos har uppgraderat sina magneter till den senaste versionen av Photoshop.

Ps Magnet kit går att köpa för $25 (180kr) hos Meninos.

via: OhGizmo!Blodig kaffekopp för dig som gillar True Blood

Blodig kaffekopp för dig som gillar True Blood

Här är en kopp till dom tjejer som vill byta ut Sookie och ta plats bredvid Bill i True Blood.

För er andra som inte alls fattar vad det handlar om så är True Blood en TV-serie med vampyrtema.

Koppen kan köpas på Etsy för $32.

Blodig kaffekopp för dig som gillar True Blood

via: 7gadgetsiPhone-ikoner som kylskåpsmagneter

Kylskåpsmagneter the iPhone-style!

Om du älskar iPhone så finns det nu möjligheten att pryda ditt kylskåp med små söta magneter. Det är Beard Duck Designs som skapat 20 st  magneter med iPhone-ikoner från iPhone OS 3.0. Gulligt värre!

Magneterna kostar $38 och kan köpas genom Etsy.

via: Geeky GadgetsBugatti goes vattenkokare

Bugatti Vera

Vill du ha en Bugatti men har inte råd med en bil av den kalibern? Då kanske du kan köpa vattenkokaren Bugatti Vera och stolt kunna säga att du har en Bugatti där hemma. Vera har en skärm i handtaget där man får reda på vattentemperatur. Du kan även ställa in hur varmt vattnet skall bli (mellan 45 och 100 °C) och ställa in tidpunkt då vattenkokaren skall koka upp vattnet.

Bugatti Vera kostar blygsamma £185 (2200kr) och kan köpas från WhereDidYouBuyThat.com.

via: OhGizmo!Smidigt med digitala recept i köket

Demy Kitchen Safe Touchscreen Recipe Reader

Idag finns otroligt mycket receptsidor på nätet och många tar fram sina recept med hjälp av datorn istället för att titta i mormors kokbok. Demy Kitchen Safe Touchscreen Recipe Reader består av en 7-tums pekskärm och en inbyggd dator som kan spara massvis med recept från sidan Key Ingredient som även står bakom den här ”kokboken”. Det går även givetvis kopiera in recept från andra sidor och även mata in recept manuellt.  Tanken är att man skall kunna ha sin digitala kokbok i köket istället för att behöva springa bort till datorn eller att skriva ut recepten på papper.

Denna lilla digitala kokbok släpps i maj och kan då köpas från Amazon för $299 (2500kr).

via OhGizmo!Arkiv

Andra bloggar