Arkiv för ‘Mobiltelefoner’ kategorin

LT-Leadtrends laddningstorn till Apple Watch

Taiwanesiska LT-Leadtrends har tagit fram en laddningsdock till Apple Watch.

Skärmavbild 2015-11-03 kl. 09.42.14
Fortsätt läsaLight släpper L16 – en kamera med sexton linser

Light har funnit ett sätt att verkligen stick ut från mängden. Dess nya L16 har nämligen sexton olika kameror i en.

lightl16
Fortsätt läsaSonos presenterar Play:5 och högtalarejusteraren Trueplay

Ljudföretaget Sonos kommer senare i år att släppa högtalaren Play:5, vars ljud ska vara det bästa från företaget. Samtidigt kommer också nya mjukvaran Trueplay.

sonosplay5
Fortsätt läsaIphone 6S och Iphone 6S Plus släpps i slutet av september

Apple har presenterat sina nya flaggskeppstelefoner Iphone 6S och Iphone 6S Plus. De kommer med bättre kameror, 3D touch och är snabbare än tidigare.

iphone6s
Fortsätt läsaCat Phones B30 är knapptelefonen som håller

Cat B30 är den robusta telefonen för den som arbetar utomhus. Den klarar fall från nästa två meter, är vattentät och dammsäker.

Skärmavbild 2015-06-11 kl. 12.41.29
Fortsätt läsaPanzer skyddar din smartphone och surfplatta

När man tappar sin smartphone på golvet hoppar nästan hjärtar ur kroppen. Sekunderna innan man plockar upp den och synar framsidan är evighetslånga, och skräcken över att glaset ska ha spruckit är plågsam. Med Panzers Premium Härdat Glas slipper man den oron.

Mirror_20
Panzer Premium Mirror Glass
Fortsätt läsaMed CoBattery behöver du aldrig ladda din smartphone igen

Snart behöver man inte längre ladda sin smartphone i vägguttag. Åtminstone inte om CoBattery får som de vill. Kickstarter-projektet ska nämligen se till att man med hjälp av två utbytbara batteriet alltid kan gå runt med en fulladdad telefon.

cobattery2
Fortsätt läsaCase-Mate förbereder med skal för iPhone 5

Case Mate har råkat släppa ut bilder på deras första skal för iPhone 5. Bilderna fanns på en deras hemsida men försvann sedan snabbt när folk började notera detta. Skalet liknar de skal som mindre kända asiatiska tillverkare tidigare visat upp.

VIA: MacRumorsVideo på Nokia ”Sea Ray” med Windows Phone 7

En ny video på Nokias kommande Windows Phone 7-mobil har dykt upp på nätet. ”Sea Ray” som mobilen kallas har tidigare visats upp lite kort av Nokias CEO Stephen Elop men nu får vi se lite mer av den första Nokia-mobilen med Windows under skalet. Vi får även en minitur i Windows Phone 7.5 (Mango).

VIA: BGRiPhone 5 släpps 16:e augusti?

Det har länge sagts att Apple kommer presentera iPhone 5 i september men den kan komma börja säljas redan i augusti, verkar det som. Det är CNET UK som har noterat att att ett företag söker tillfälliga säljare för iPhone mellan den 16-29 augusti 2011. Företaget som söker säljare har arbetat tillsammans med Apple tidigare så det verkar inte omöjligt att de samarbetar ännu en gång.

Så den 16 augusti kan det bli dags att slå sönder spargrisen igen och om Apple följer sina egna rutiner så kommer de presentera telefonen inom ett par veckor.

VIA: Geeky GadgetsArkiv

Andra bloggar