Arkiv för ‘Kläder’ kategorin

Sätt färg på höstmörkret med uppladdningsbara LED-skor

Är du trött på gråa dagar och mörka kvällar? Då kan du liva upp vardagen med ett par lysande LED-sneakers.

ledskor
Fortsätt läsaRiktigt snygg egengjord Iron Man-dräkt

Denna kostym/dräkt är skapad Anthony Le och föreställer War Machine från Iron Man 2. Anthony är ett stort fan av Iron Man och hans dräkt tog en månad att bygga och är skapad av uretan och är ihopsatt med 1500 nitar. Hjälmen är av lera och det finns servomotorer som gör att plattan kan placeras automatiskt framför ansiktet – precis som i filmen.

Bygget har kostat runt 30 000 kr och det var det helt klart värt!

VIA: Geeky GadgetsLego-inspirerade t-shirts

Gillar du Lego (vem gör inte det?) och vill visa upp ditt intresse i sommar? Hos Brickshirts finns en del snygga t-shirts som alla har Lego som tema. En t-shirt kostar 13 dollar jag blev i alla fall sugen på ett par tröjor.

VIA: The Brothers BrickManschettknappar med USB-minne

Vill man ha ett par udda manschettknappar så finns det en del att välja på men här är ett par som är snygga men också har en funktion utöver det normala. Dessa manschettknappar är även utrustade med ett USB-minne på 2 eller 4 GB. Kan vara väldigt praktiskt om man vill bära med sig lite filer när man har på sig finskjortan.

Dock är manschettknapparna något dyra – man kan köpa 2 GB-versionen för 195 dollar på CuffLinks.

VIA: Slippery BrickThe Space Race T-Shirt

The Space Race heter denna t-shirt som passar ett Star Wars-fan med humor. Den går att köpa hos Red Bubble för 21 euro och finns i ett antal olika färger. Skaparen rubyred har även en del andra snygga designs för den som gillar Star Wars-humor.

VIA: Geeky GadgetsIron Man – manschettknappar à la Tony Stark

Frågan är om Tony Stark skulle ta på sig dessa manschettknappar eller inte? Men du kan i alla fall göra det. Dessa Iron Man actionfigurer har armar och ben som kan röra sig. De kan köpas hos Cufflink Connection på Etsy för 30 dollar.

Men, vem skulle ta på sig dessa? Någon?

Vi har tidigare skrivit om andra roliga manschettknappar på Allt om prylar.

VIA: SlipperyBrickStar Trek Shuttle manschettknappar

Vad är då inte mer geekigt än att ha dessa manschettknappar på sig på en fin tillställning? Vi på Allt om prylar gillar manschettknappar och det verkar finnas en marknad för att skapa lite mer udda och roliga varianter.

Star Trek Shuttle manschettknapparna kostar 30 dollar och kan köpas av davidgieske på Etsy även om de verkar vara slutsålda för tillfället.

VIA: Geeky GadgetsTokyoflash Kisai Broke – ännu en udda klocka

Tokyoflash Kisai Broke är en ny udda klocka från de galna urmakarna hos Tokyoflash. Urtavlan ser ut som glasmålning och de yttre ringarna ringarna representerar timmar och den inre ringen av block representerar 5 minuters intervaller. De fyra blocken i mitten är fyra enstaka minuter.

Klockan har uppladdningsbart batteri och kan laddas genom USB. Kisai Broke kan köpas hos Tokyoflash för 168 dollar.

VIA: Geeky GadgetsDarth Vader-träningsjacka – The dark side of Adidas

Adidas har gått över till den mörka sidan och skapat en Darth Vader träningsjacka i snygg Imperie-stil. Med träningsjackan får man en avtagbar mantel, bröstplatta och huva. På baksidan av jackan finns en svag bild på Darth Vaders ansikte.

Denna limiterade Darth Vader-jacka kan köpas hos Adidas online shop för 100 dollar.

[Geeky Gadgets]T-shirt för hifi-nörden

Om du gillar du maffiga förstärkare med mer in och utgångar än du kan räkna till så finns det nu en t-shirt som är ämnad för dig. Hela ryggen täcks av olika in och utgångar men tyvärr finns det bara två HDMI-anslutningar och vem använder SCART numera? Men om du kan bortse från detta så kan AV t-shirten köpas hos threadless för $18 (130kr).

[OhGizmo!]Arkiv

Andra bloggar