Recension: Bluelounge Coolfeet – få en svalare laptop

Coolfeet från Bluelounge

Från Bluelounge kommer Coolfeet som är en av de enklaste lösningar för att hålla din bärbara dator lite svalare. Samtidigt får man även en bättre arbetsvinkel.

Coolfeet består av fyra ‘fötter’ med sugpropp som man fäster på undersidan av laptopen. För att detta skall fungera behöver underlaget under datorn vara helt slät likt de flesta MacBookar är nu för tiden.

Slät yta

Coolfeet fungerar även på datorer utan en slät undersida men då får man använda självhäftande kuddar som Bluelounge skickar med.

bluelounge-coolfeet-3

Du kan också med hjälp av Coolfeet ha din bärbara i knät utan att bränna dig. Det var lite ovant till att börja med men efter ett tag tänkte man inte längre på det.

Fötterna levereras i en knallröd tygpåse och jag misstänker att färgvalet är för att den lätt skall hittas i den mörka laptopväskan de flesta har.

Betyg 4 av 5Priset för Bluelounge Coolfeet är 99 kr och med tanke på mobiliteten och att de är enkla att använda kan jag starkt rekommendera dom om man har en bärbar Mac eller en PC med slät undersida. De självhäftande kuddarna är en ok idé men om man inte använder fötterna kan det nog bli en lustig känsla då dom verkar lite hala.

  • General

    Super nice!

Arkiv

Andra bloggar