Sony Ericsson Xperia X10 – recensioner

Sony Ericsson Xperia X10 skall dyka upp inom ett par veckor i butik och det har dykt upp en del recensioner om denna halvsvenska Android-lur. Man kan väl sammanfatta det med att X10 är en bra mobil men att Sony Ericsson inte lyckats hela vägen – men om de skulle släppa lite snabba uppdateringar så kanske detta kan bli en riktigt bra monstermobil.

Swedroid hittar vi som vanligt ett massivt stort test där de verkligen gått igenom varje liten detalj av X10:an. De har en hel del kritik om knarrig plast och att skärmen inte är lika responsiv som konkurrenternas. Sen att X10:an saknar multitouch och att den kör Android 1.6 ger heller inga pluspoäng – men generellt sätt verkar de ändå gilla X10. Men vill du veta varandra liten detalj om Xperia X10, läs Swedroids recension.

Även Prylkoll har skrivit en recension om X10:an och de har inte upplevt någon knarrighetet utan hyllar Sony Ericsson för sitt byggkvalité. Även den stora skärmen prisas. Läs Pryllkolls recension.

Sen har Engadget gjort även sin recension på X10:an och de gillar den men tycker att skärmens respons inte är den bästa och upplever att det i dagsläget inte går att använda den att skriva med. Deras avslutning är rätt bra ”But ultimately, would we actually take this over a Nexus? Give us a few bug fixes, Sony Ericsson — and a hard date for an Eclair upgrade — and you might just have a deal on your hands.” Läs Engadgets recension.

Arkiv

Andra bloggar