Nyheter taggade med ‘Adamo’

Nu försvinner Adamo från Dell’s hyllor

Dell har nu gått ut och sagt att produktlinjen Adamo kommer läggas ner. Adamo skulle vara motsvarigheten till Apples MacBook Air, men har inte uppdaterats senaste åren och var inte på något sätt nyskapande. Dessutom har den en stor nackdel i jämförelse med MBA: priset. 2000 dollar för Adamon i jämförelse med 1400 när MBA släpptes. Även om man sågade ner priset till 700 dollar nyligen hjälpte det ändå inte.

Adamon var inte nyskapande när den kom, och den är inte nyskapande nu när den försvinner från hyllorna.Dell Adamo – ultraportabel dator i lyxförpackning

Dell Adamo

Här är en del bilder på Dell Adamo som blir en riktigt tunn och exklusiv bärbar. Målet har tydligen varit att vara tunnare än och mindre än Macbook Air och man når dit genom att placera de flesta portarna på baksidan av datorn och därmed kan man minska tjockleken av datorn avsevärt. Kan inget annat än häpna över denna tunna fantastiskt snygga lilla bärbara dator med ett snyggt tangentbord som lyser upp genom tangenterna. Färgerna silver och svart verkar vara de som gäller i alla fall enligt dessa bilder på prototyper på Adamon.

Enligt vissa rykten skall Dell Adamo dyka upp under första halvan av året men andra påstår att den kommer först under hösten.

Dell Adamo Dell Adamo Dell Adamo

via ElectronistaArkiv

Andra bloggar