Nyheter taggade med ‘Bada’

Samsung Wave II presenterad

Samsung har presenterat sin nya smartphone kallad Wave II S8530. Wave II är givetvis uppföljaren till Wave och använder sig av Samsungs egna operativsystem Bada.

Skärmen på Wave II är en Super Clear LCD-skärm på 3,7 tum och den har en upplösning på 800 x 480 pixlar, processorn är på 1 GHz och det finns en kamera på 5 megapixel med inbyggd LED-blixt som kan filma i HD-upplösningen 720p. Det finns 2 GB i inbyggt minne och även en microSD-kortplats.

Andra specifikationer är HSDPA, integrerat Wifi (802.11n), Bluetooth 3.0 och GPS.

I november skall Wave II hitta till Tyskland och kommer där kosta runt  600 dollar. När den kommer till Sverige och till vilket pris är okänt.

VIA: Geeky GadgetsSamsung Wave – en första titt

Samsung S8500 Wave är på gång att släppas inom kort – i slutet på maj antagligen. Vi såg den först på Mobile World Congress och det är den första mobilen med Samsungs egna operativsystem Bada. S8500 Wave har en 3,3 tums Super AMOLED-skärm med en upplösning på 800 x 480 pixlar, 1 GHz Samsung processor, 5 megapixel kamera som kan filma i HD-upplösning (720p).

Phone Arena har fått sig en titt på den:

VIA: Daily MobileSamsung Wave: 3.3-tums Super AMOLED, Bluetooth 3.0, Bada mm

Samsung gjorde en liten tjuvstartMobile World Congress och presenterade äntligen sin första mobil med gränssnittet Bada. Samsung S8500 Wave är den första mobiltelefonen med Samsungs egna och nya operativsystem Bada och den första med Bluetooth 3.0. Den har också en 3,3 tums Super AMOLED-skärm med en upplösning på 800 x 480 pixlar, 1 GHz processor, 5 megapixel kamera, aGPS, accelerometer, 2 GB eller 8 GB i interminne, WiFi 802.11 n, TouchWiz 3.0 och en microSD-kortplats. Wave har stöd för DivX, XviD, MP3 och WMW och även virtuellt 5.1-ljud och inspelning och uppspelning i 720p.

I april skall Samsung Wave börjas säljas men priset är fortfarande okänt.

Uppdaterat: Samsung Wave börjar säljas i Sverige i maj och kommer kosta 5000 kronor.

Fortsätt läsa för bilder, specifikationer och videos

Fortsätt läsaBilder på Samsung S8500 Wave

Samsung är på väg på att släppa sin första mobiltelefon med sitt nya gränssnitt Bada. S8500 Wave som den nya mobilen heter kommer släppas under Mobile World Congress som startar imorgon i Barcelona. Samsung Wave har en 3,3 tums AMOLED-skärm, 5 megapixel-kamera med autofocus och som kan filma i 720p, 2GB i interminne, microSD-kortplats, HSDPA, WiFI b/g/n, 1GHz processor, 3,5 hörlursuttag och är endast 10,9 mm tjock.

Vi får se en officiell presentation inom några dagar. Fler bilder nedan.

Fortsätt läsaSamsungs första mobil med Bada-operativet

Samsung med Bada

För ett par dagar sedan avslöjade Samsung att de kommer lansera ett nytt opensource-operativ kallat Bada för mobiltelefoner. De tycker nämligen inte att det finns tillräckligt många operativ ute för mobiltelefoner (Android!!!) så de vill lansera ett eget. Här är en bild på en mobil från Samsung som skall dyka upp med Bada under första kvartalet 2010.

Känns som en felsatsning, men vi får väl se.

via: BGRArkiv

Andra bloggar