Nyheter taggade med ‘Bluelounge’

Nest – enkelt iPad-ställ med skål


Nest är ett enkelt men smidigt ställ för en iPad. Den har en inbyggd förvaring för småprylar och man kan placera sin iPad på två olika sätt. Kanten är av gummi och ger bra grepp. Nest finns i färgerna svart, vit, blå, grön, orange och rosa och kostar 199 kr.

Läs mer om Nest hos tillverkaren Bluelounge.Bluelounge Cablebox mini – snygg ordning på kablarna

Bluelounge Cablebox mini

Cablebox mini från Bluelounge är en nytt sätt att snygga till skrivbordet. Placera AC-adaptrarna från datorn mm. inuti boxen och stuva in kablarna och stäng locket.  På ett enkelt sätt får man en renare skrivbordsyta. Cablebox mini är gjord i brandsäker plast och finns i färgerna vitt, blått, grönt, orange, rosa och gult.

Cablebox mini kostar 199kr.

Bluelounge Cablebox mini

via: BlueloungeRecension: Bluelounge Coolfeet – få en svalare laptop

Coolfeet från Bluelounge

Från Bluelounge kommer Coolfeet som är en av de enklaste lösningar för att hålla din bärbara dator lite svalare. Samtidigt får man även en bättre arbetsvinkel.

Fortsätt läsaRefresh – ny laddstation från Bluelounge

Bluelounge Refresh

Bluelounge har släppt en ny laddstation för tre eller flera enheter. Refresh heter den nya laddstationen och har 2st iPhone/iPod-kontakter,1st Mini USB, 1st Mikro USB och två USB-kontakter för andra enheter. De kablar man inte använder göms undan enkelt under brickan som enheterna placeras på.

Bluelounge Refresh Bluelounge Refresh

Bluelounge Refresh kommer i färgerna vit, svart och rosa och har ett rekommenderat pris på 849 kr.

via: BlueloungeArkiv

Andra bloggar