Nyheter taggade med ‘booklet’

Video hands-on på Nokia Booklet 3G

Nokia Booklet 3G

Engadget-gänget har fått en titt på Nokias Booklet 3G som Nokia överraskade oss med för ett tag sen. Priset i USA kommer hamna på $599 utan subventioner men man kan väl anta att med subventioner skulle den väl kunna hamna på ett par tusenlappar i Sverige. Så även om det är en netbook i lyxförpackning så kommer det vara en rätt dyr sådan.

Skärmen skall vara lite halvdassig med dålig betraktningsvinkel men annars verkar den riktigt snygg och det värmer ett finskt hjärta att Nokia kommer med lite oväntade produkter ibland. Specifikationer för Nokia Booklet 3G hittar du här.

I videon är 3G-nätet otroligt långsamt men tydligen var datorn inte anpassad för 3G-nätet i USA som resulterade i snigelfart.

via: EngadgetNokia Booklet 3G netbook dyker upp i Italien

Nokia Booklet 3G netbook

Nu har Nokia Booklet 3G dykt upp i Italien där man kan förhandsbeställa den. Denna lilla Windows 7-baserade netbook har dock fått ett rejält pris på 699 Euro (7400kr) vilket känns väldigt saftigt även om Booklet 3G har riktigt bra specifikationer. Vad en Booklet 3G kommer kosta i Sverige vet vi inte än men man kan väl anta att den kommer komma subventionerad med mobilt bredband.

via: EngadgetArkiv

Andra bloggar