Nyheter taggade med ‘budget’

ZTE Blade hos Telia i denna vecka

Telia har meddelat att de skall ta in den riktigt kompetenta budget-Android-luren ZTE Blade. ZTE Blade har sålts i England tidigare med namnet San Fransisco genom operatören Orange och där har den kostat runt ca 1200 kr.

ZTE Blade är alltså en budgetlur men den har en 3,5 tums AMOLED-pekskärm med multitouch och en upplösning på 480 x 800 pixel, 512MB i RAM-minne, en 600MHz processor (MSM7227), närhetssensor, ljussensor, gyro, kompass mm. Läs mer om ZTE Blade hos Swedroid som gjort en recension.

Enligt ett kundtjänstmeddelande skall Blade dyka upp hos Telia redan i denna vecka.

VIA: SwedroidUnboxing av Sony Ericsson Xperia X8

Swedroid har fått sin Xperia X8 och har gjort en förnämligt trevlig liten unboxing video. Sony Ericsson Xperia X8 är en budget Android-lur som släpps i dagarna och liknar till mångt och mycket sin lillebror Xperia X10 mini förutom att skärmen har blivit större och fått högre upplösning.

VIA: SwedroidNokia 5250 officiellt lanserad

Nokia 5250 är en liten pekskärmsmobil som skall vara Nokias svar på Sony Ericsson X10 mini. Den lilla Nokia 5250 skall komma under fjärde kvartalet i år och har en 2,8-tums pekskärm med en upplösning på 360 x 640 pixlar, fm-radio, 51 mb i internminne, microSD-kortplats för upp till 16 gb, en 2 megapixelkamera och som operativsystem har man valt Symbian^1. Det finns stöd för sociala nätverk som Facebook och Myspace och man kan ställa in multipla e-postkonton – dock känns allt detta meningslöst då 5250 saknar 3G och Wifi så den är inte riktigt lämpad för något som har med Internet att göra.

Batteritiden skall räcka för 18 timmars standby, 7 timmar i taltid och 24 timmar för musikuppspelning. Spelet Guitar Hero 5 är förinstallerat. Priset är riktigt lågt, 115 euro men enligt Nokia skall 5250 inte vara på gång i Sverige.Arkiv

Andra bloggar