Nyheter taggade med ‘Chinavasion’

Portfölj med fingeravtrycksläsare

Känner du att du behöver en portfölj med extra säkerhet? Nu kan man förlita sig på att det är endast du själv som kommer åt din lunch eller vad det nu är som gömmer sig i en portfölj på dagarna. Denna portfölj har en fingeravtrycksläsare och man kan definiera upp till 12 användare vars fingeravtryck kommer fungera för att låsa upp den.

Den stora nackdelen är att den har ett batteri som måste laddas ibland även om batteriet skall klara av 600 scanningar innan det tar slut. Man kan köpa väskan från Chinavasion för 320 euro.

VIA: OhGizmo!Hitta tillbaka till bilen med GPS-lokalisering

Vart ställde jag bilen igen?

Om du åker in en storstad där du inte varit tidigare kan det vara svårt att hitta tillbaka till bilen när man väl shoppat klart. Med hjälp av denna lilla fjärrkontrollliknande pryl kan du när du parkerat bilen trycka in en knapp i 2 sekunder och därefter kan du hitta tillbaka till samma punkt. När du vill tillbaka till bilen så följer du den röda pilen och när du väl närmar dig så börjar pilen blinka när avståndet är under 50 meter och vid ett avstånd på 15 meter så blir pilen blå. Smidigt va?

Sen fungerar denna GPS Location Finder även som en USB-dongle till din dator så du får en GPS om du har ett kartprogram till datorn och den har även en loggfunktion som gör att du kan spara ner GPS-kordinater till en textfil så du kan se exakt hur du färdats under din resa.

GPS Location Finder kan köpas hos Chinavasion för $54 (450kr).

Via: OhGizmo!Mobilklocka med pekskärm

Klockor med inbyggd mobiltelefon har funnits ett tag men Chinavasion tar det en bit längre och lanserar en ny mobilklocka med pekskärm. Förutom den 1,4-tums pekskärmen finns det en knappsats, Bluetooth, kamera och inbyggd mikrofon. Mobiltelefonen är en trippelbands GSM (900/1800/1900), dess mått är 47x60x21 mm och man kan köpa den hos Chinavasion för 910kr.

via Geeky GadgetsTelefon med projektor – Chinavasion har redan släppt en

Vi skrev tidigare om 3M som skall lansera sin MPro110 miniprojektor i nästa vecka. Dessa miniprojektorer skall hamna i mobiltelefoner har det pratats om och det har funnits bilder på prototyper. Men nu kommer Chinavasion och har redan lanserat sin Projector Phone som har en projektor inbyggd i sig. Bilden den kan projisera är på 640×480 pixel. Annars är det en rätt stor (projektor tar nog en del plats) mobiltelefon med trippelbands GSM, pekskärm, Bluetooth, kamera, microSD kortplats. Batteriet på 1800mAh skall klara 3 timmars taltid och kunna projisera en bild i 2 timmar innan batteriet tar slut. Kostar 2550kr ($370) och kan köpas direkt från Chinavasion.

via OhGizmo!Arkiv

Andra bloggar