Nyheter taggade med ‘dammsugare’

Irobots Roomba 980 har WiFi, och lär sig ditt hem

Den kända robotdammsugaren Roomba har kommit i en uppdaterad version. Nya Roomba 980 är smartare än någonsin, och kan bland annat koppla upp sig mot WiFi.

Roomba-980
Fortsätt läsaR2VAC2 – robotdammsugare?

R2VAC2 är en bild av Agent-Spiff som får Star Wars-fans att le. Det är ju mycket snack om robotdammsugare så varför inte göra dammsugare av en robot? Vi har redan här sett en liten R2-D2 USB-dammsugare men det skall tydligen finnas en dammsugare som liknar bilden ovan och som sålts i Japan (var annars?).

VIA: technabobBröllopsyra hos Electrolux

Nu när Kronprinsessan Victoria skall gifta sig med sin Daniel så passar även Electrolux på att göra något av det och släpper ett antal produkter med mönstret ”Kronan” av Wanja Djanaieff. Diskmaskiner, dammsugare och kyl och frys får sig ett helt nytt blågult utseende.

Dammsugare UltraOne tillverkas i ett exemplar och kommer auktioneras ut på Tradera. Pengarna kommer gå till Kronprinsessan Victorias Fond som hjälper ungdomar med funktionshinder till fritidsupplevelser.USB-ansluten R2-D2 dammsugare

R2-D2 har fått äran att stå modell för många olika produkter och nu har den lilla roboten även blivit en USB-ansluten dammsugare. R2-D2 ansluts till datorn och får sin ström genom USB-anslutningen och sen kan man dammsuga upp alla bröd och chipssmulor som samlats vid datorn.

Man kan förhandsbeställa R2-D2 från NCSX och den kostar 21 dollar. Dock börjar leveranserna först i augusti.

VIA: TechnabobRoomba extraknäcker som nöjesfält för djur

Att robotdammsugare åker omkring på dagen och städar upp är ju trevligt men att de kan även hjälpa till att underhålla katten visste jag inte. Denna Roomba dammsugare gör i alla fall denna katt lite gladare. Tror dock det är många katter som skulle var livrädda för en Roomba.

via GizmodoHenry the Hoover på bordet

Inte undra på att Henry the Hoover är på frammarsch så söt som den är! Nu finns den förutom som vanlig dammsugare även som en bordsvariant.  Den är perfekt till att städa arbetsplatsen om man gillar att äta vid datorn. Och glad blir man bara av att se den!

Storleken är 9,5×9,5×9 cm, drivs med två AA-batterier och töms genom att man skruvar upp Henrys hatt.

Henry the Hoover kostar £9.99 hos IWOOT

Via Geeky-GadgetsSuper Mario inspirerad minidammsugare

Mushroom Desk Mini Cleaner är en minidammsugare som har inspirerats av ett visst spel som gjordes för ett antal år sen. Den klarar av att suga upp smulorna som du lämnat på bordet senast du satt och åt vid datorn. Den är 9,5cm i diameter och drivs med 2st AA-batterier.

Kan köpas hos Brando för $12.

Via Geeky GadgetsArkiv

Andra bloggar