Nyheter taggade med ‘Darth Vader’

Darth Vader USB-hubb

Älskar du Star Wars så finns det Star Wars-prylar som dyker upp i en oändlig ström – vissa mer och vissa mindre lyckade. Roliga Prylar har börjat sälja en Darth Vader USB-hubb och den fungerar som en USB-hubb ska fast givetvis så får man höra Darth Vaders tunga andetag… ett givet köp, eller?

Hubben kostar 389 kr och kan köpas här.Star Wars som stumfilm

Hur skulle det sett ut om Star Wars spelades in något tidigare, sisådär runt år 1900 exempelvis? Här är en video som visar upp den klassiska kampen mellan far och son som det kunnat se ut.

VIA: technabobStar Wars – nyckelring med ljudeffekter

Känner du att du behöver höra Obi-Wan Kenobis röst som säger ”Remember, the Force will be with you. Always” lite då och då inför svåra uppgifter så finns en nyckelring som har utvalda ljud från Star Wars.

Det finns sex olika knappar på nyckelringen med följande ljud:

  • Princess Leia: ”Help me Obi-Wan Kenobi. You’re my only hope.”
  • Darth Vader: (Breathing Sound)
  • Yoda: ”Do, or do not. There is no try.”
  • Lightsaber Battle Sounds
  • Obi-Wan Kenobi: ”Remember, the force will be with you. Always.”
  • C-3PO: ”We’re Doomed!”

Så om du vill ha Star Wars med dig men inte orkar spela in ljuden i mobilen så kan du köpa Star Wars Talking Keychain för 179 kr hos Roliga Prylar.Darth Vader skjuter straffspark…

Om Darth Vader skall skjuta en straffspark i fotboll så går den nog i mål – och man skall nog inte protestera heller för den delen. Undrar vad som händer om domaren dömer ”åt fel håll” i matchen?

VIA: technabobStar Wars i tunnelbanan

Star Wars gillar vi mucho grande och det finns väl nästan ingen som sett i alla fall ett par av filmerna. I New York utspelades följande scen när Princessan Leia blir tillfångatagen av Darth Vader och hans Stormtroopers. Måste vara underbart att sitta på tunnelbanan lite halvslumrande på väg till jobbet och plötsligt vara mitt i kampen mellan det onda och det goda.

Scenen gjordes av Improv Anywhere.

VIA: TechnabobDags för Yoda att leda oss rätt

Vi skrev för någon månad sedan om att man kunde få Darth Vader att hjälpa dig fram i trafikvimlet. Nu har TomTom samarbetat även med rebellerna och släppt en version med Yoda. I vanlig manér har det även släppts en video om hur det var att ha Yoda i inspelningsstudion.

VIA: Nerd ApprovedTomTom goes Star Wars

TomTom har äntligen insett vilka vi vill skall leda oss fram i trafikkaoset. Rösterna i bilnavigatorerna kan ju bytas ut till diverse skådespelare men nu kan man få självaste Darth Vader att leda oss fram i trafiken. Just nu kan man köpa Darth Vaders röst för 8 pund men även C-3PO, Yoda och Han Solo skall dyka upp med en månads mellanrum.

Se det något roliga klippet med Darth Vader i inspelningsstudion.

KÄLLA: TomTom
VIA: TechnabobDarth Vader-träningsjacka – The dark side of Adidas

Adidas har gått över till den mörka sidan och skapat en Darth Vader träningsjacka i snygg Imperie-stil. Med träningsjackan får man en avtagbar mantel, bröstplatta och huva. På baksidan av jackan finns en svag bild på Darth Vaders ansikte.

Denna limiterade Darth Vader-jacka kan köpas hos Adidas online shop för 100 dollar.

[Geeky Gadgets]Darth Vader öppnar officiellt börsen

Darth Vader och ett antal Storm Troopers som livvakter öppnade igår New York Stock Exchange.

I nästa vecka skall de även byta namn till det mer passande Galactic Empire Stock Exchange.

via: GizmodoBli väckt av Darth Vader

Darth Vader väcker dig...

En väckarklocka som ser ut som Darh Vaders huvud… skulle det vara kul att ha på nattduksbordet? Tiden syns med röd LED-belysning i ögonen och Darth kan spela upp FM/AM-radio och har en snooze knapp. Väckarklockan har 3 olika alarmljud och det finns även en audioingång så det går att använda Vaders skalle som en högtalare. Skall kosta $30 (250kr)  men var den finns att få tag på är okänt i dagsläget.

Sakar | Via: LikeCoolArkiv

Andra bloggar