Nyheter taggade med ‘Desire Z’

HTCSense.com är igång – med stöd för Desire HD & Desire Z

HTCSense.com är en trevlig fjärrstyrningstjänst som presenterades samtidigt som HTC:s nya Androidmobiler Desire HD och Desire Z i september. Nu har tjänsten kommit igång även om det i dagsläget inte har släppts någon mobil som stödjer tjänsten – dock kommer Desire HD och Desire Z att börja säljas i nästa vecka.

Med HTCSense.com kan man fjärrstyra en hel del funktioner. Det går att göra backup på kontakter och SMS och man kan även välja att skriva SMS genom webbgränssnittet. Om man har glömt mobilen hemma så kan man styra om både telefonsamtal och SMS till en annan telefon. Om du tappat bort telefonen så går det även att lokalisera telefonen, låsa den och skicka ett meddelande till den. Om allt hopp är ute går det även att radera all data från telefonen.

Pocketnow har testat tjänsten genom att modifiera en HTC HD2 med en Desire HD rom. Fortsätt läsa för att se videon.

Fortsätt läsaVideo på HTC Desire HD och Z

HTC har gjort en högupplöst video där de visar upp de nya Androidmobilerna HTC Desire HD och Desire Z och nya funktioner i den nya versionen av HTC Sense.

VIA: SwedroidHTC Desire Z – Android-mobil med utfällbart tangentbord

HTC Desire Z heter den andra Android-mobilen som HTC presenterade idag. Desire Z har ett utfällbart QWERTY-tangentbord, en 3,7-tums LCD-skärm med en upplösning på 800 x 480 pixlar och en kamera på 5 megapixel med stöd för videoinspelning i 720p.

I oktober beräknas Desire Z landa på butikshyllan.

Fortsätt läsaHTC släpper Android-mobilen Desire HD

HTC presenterade idag sin senaste Android-mobil HTC Desire HD. Desire HD har en stor LCD-skärm på 4,3-tum med en upplösning på 480×800 pixlar, en 1 GHz Snapdragon-processor, en 8 megapixel kamera med dubbla LED-blixtar och 720p videoinspelning. Desire HD har som HTC Legend ett unibody chassi fräst av en bit aluminium

HTC Desire HD skall släppas någon gång i oktober.

Fortsätt läsaArkiv

Andra bloggar