Nyheter taggade med ‘dockningsstation’

B&O BeoSound 8 – dockningsstation för iEnheter

Danska Bang & Olufsen är kända för sina stilrena och bra hifi-produkter med riktigt dyra priser. Nu har de gett sig in för att locka till sig ägare av iPod, iPhone och iPad. BeouSound 8 är en dockningsstation med två 70W högtalare. Det finns även en USB-port för att koppla in datorn eller andra musikspelare. Dock kommer B&O släppa en app för iEnheter så att den är givetvis optimerad för Apples produkter.

I slutet av november kommer BeoSound 8 släppas till ett pris av  £895 och den kommer i vitt eller svart med aluminiumdetaljer.

VIA: technabobSony släpper högtalardocka med fokus på ljud

Sony fortsätter med att släppa dockningsstationer för iPhone/iPods. Sony RDP-X50iP är fokuserad på ljud och med 20W + 20W RMS borde den kunna fylla ett rum med ljuv musik. Det medföljer en fjärrkontroll som skall ha fullt stöd för menyerna på iPhone och iPod. Priset är fortfarande okänt men den borde kosta mindre än storebror XF100iP som kostar runt 3300kr.Dockningsstation för Apple-fanatikern

Detta koncept är skapat för dom som verkligen gillar produkter från Apple som börjar på i. Den är tänkt att placeras framför en iMac och sedan kan man docka upp till tre enheter som iPhone, iPad och iPod och synkronisera och ladda dom. Dockningsstationen som är designad av Yaser Alhamyari gömmer även undan alla sladdar och den har ett par USB-portar för enklare anslutning av USB-enheter.

VIA: Yanko DesignEnarmad bandit för iPhone – med riktig spak!

Detta är något så ovanligt som en dockningsstation till iPhone/iPod Touch som även har en spelfunktionalitet. New Potato Technologies har släppt denna dockningsstation som kostar 40 dollar och har en spak som på en riktig enarmad bandit. Men då kan man även ladda ner ett spel samtidigt från App Store och man får en så komplett enarmbad bandit som man nu kan få med en iPhone. I spelet finns även en möjlighet att vinna en resa till Las Vegas.

Kul med konstiga tillbehör till spel för iPhone. Något mer speltillbehör som dykt upp?

VIA: OhGizmo!Apple-datorer som dockningsstationer för iPad

Om man har en gammal dator liggandes så kan man alltid använda den för att skapa en dockningsstation för iPad. Bilden ovan föreställer en gammal Macintosh Classic som har blivit hem för en iPad. Sen har vi denna iBook som även har ett fungerande tangentbord som moddaren fått dit genom att använda en Camera Connection Kit. Dock går inte iBooken igen utan att skada skärmen på iPadden så här behövs lite modifikationer för någon som känner sig manad.

VIA: Technabob x 2Koncept: Träbit som dockningsstation för nästa iPhone

Nu är det inte långt kvar till att nästa iPhone presenteras men det dyker upp redan produkter och koncept för den nya Apple-mobilen. Wooden Dock som detta koncept heter är egentligen en träbit som har ett spår för att placera mobilen i. Det är Chris Chan som designat den och även om det är en bit trä… så är den rätt snygg i alla fall.

VIA: Yanko DesigniHome iP49 – reseväckarklocka med dockningsstation för iPod

iHome iP49 är en high-end klockradio som har en dockningsstation för iPod och iPhone. Den är tänkt som en reseväckarklocka och har ett uppladdningsbart litiumjonbatteri och eget alarm med möjlighet att ställa in snooze-tider. Ljudmässigt har iP49 något som kallas Digital Power Station-teknik som skall ge ett ypperligt ljud. iP49 kostar 159 dollar och kan köpas direkt på iHomes hemsida.

VIA: Geeky GadgetsHohrizontal 51 – hylla, högtalare och iPod-dockningsstation

Hohrizontal 51 är en hylla som på ett snyggt sätt integrerar ett par högtalare och en dockningsstation för iPod och iPhone. Den liknar IKEA-hyllan Lack vilket i sig är inget fel. Hohrizontal 51 klarar av vikter på upp till 25 kg och den finns att köpa i en mängd olika färger. Priset är något höga 664 dollar men nu när man sett denna kanske man skall ta en tripp till IKEA för att göra sig sin egna version?

KÄLLA: Finite Elemente
VIA: OhGizmo!iRetrofone Rotary iPhone dockningsstation

En dockningsstation i retro-stil kan säkert många tycka är kul och denna som efterliknar en gammal telefon är handgjord och finns i en hel del färger.

Jag tycker denna dockningsstation är rätt kul men otroligt ful. Men om du gillar den kan den köpas på Etsy för 195 dollar.

VIA: Geeky GadgetsHenge Docks – dockningsstation för MacBook

Henge Docks är en dockningsstation för moderna MacBook och Macbook Pro-modeller. Man placerar sin MacBook stående på kortsidan och alla sladdar ansluts genom dockningsstationen. Man välja att bara ha de kablar man behöver anslutna och de flesta sladdar följer med dockningsstationen förutom nätadapter och mini-displayport till DVI-adapter.

I dagsläget kan man köpa dockningsstationen för en 13-tums MacBook Pro för 60-65 dollar och de andra modellerna kan man förhandsbeställa.

VIA: Engadget
KÄLLA:
Henge DocksArkiv

Andra bloggar