Nyheter taggade med ‘Eee Keyboard’

Commodore Invictus – tangentbord med inbyggd dator

Commodore USA jobbar på med att försöka lansera produkter som någon vill köpa. Nu har man presenterat sin Invictus som är en liten kopia på Asus Eee Keyboard som släpptes i början av maj. Invictus har en Intel Atom-processor och en liten pekskärm istället för ett numeriskt tangentbord. Den har även wireless HDMI, nVidia ION-grafik och en batteritid på 5 timmar. Men till Sverige kommer den nog inte.

VIA: Slippery BrickAsus Eee Keyboard går äntligen att köpa

Följetången med Asus Eee Keyboard, tangentbordsdatorn, har varit lång men nu är den äntligen till ända när datorn har börjat levereras ut till kunder. Eee Keyboard som det pratats om sedan början på 2009 kostar 599 dollar och kan köpas hos Amazon.

Asus Eee Keyboard har en Intel Atom N270-processor, 1GB i DDR2 RAM-minne, en 5-tums LED multitouch skärm med en upplösning på 800 x 480 pixel, 3st USB 2.0-portar, VGA-utgång, HDMI-utgång, UWB, Wifi 802.11 b/g/n, gigabit-LAN och Bluetooth 2.1. Som operativsystem har Eee Keybord Windows XP Home.

VIA: Slash GearAsus Eee Keyboard PC – promo video ute

Asus Eee Keyboard PC – vi har väntat och väntat. Men nu skall den dyka upp under april och Asus har släppt en liten reklamvideo på hur förträfflig denna lilla tangentbordsdator skall vara. Eee Keyboard är ett tangentbord med en inbyggd dator och även en integrerad 5-tums pekskärm. Innanför skalet finns en 1,6 GHz Intel Atom-processor, 1GB minne, 16 eller 32 GB SSD, WiFi 802.11 n, Bluetooth och HDMI.

Asus Eee Keyboard PC skall kosta mellan 500 och 600 dollar men om den hittar hit till Sverige och vad den kommer kosta här är fortfarande okänt.

VIA: Geeky GadgetsAsus Eee Keyboard försenat igen

Asus Eee Keyboard som skall ha kommit ut ett antal gånger under ett års period har blivit försenat igen. I april skall nu Eee Keyboard börjas säljas i butik. Anledningen till förseningarna skall vara att ASUS vill ha kvalitén och användarupplevelsen rätt innan de släpper sin tangentbordsdator. Asus Eee Keyboard innehåller en Atom-baserad PC med ett integrerat 5-tums pekskärm, HDMI-ut och den trådlösa tekniken UWB.

[Engadget]Asus Eee Keyboard kommer i maj-juni

Asus Eee Keyboard

Asus Eee Keyboard skall komma runt maj-juni enligt Jonney Shih på Asus som pratat om det på CeBit-mässan. Eee Keyboard är ett tangentbord som innehåller en komplett dator och en liten 5-tums skärm där det numeriska tangentbordet brukar sitta. Det skall komma ut två versioner där en har trådlös HDMI och den andra vanlig HDMI och priserna skall hamna på mellan $400-$600 (3700-5500kr) men vad den kommer kosta i Sverige (och om den kommer ut i Sverige) är fortfarande okänt.

Vi har tidigare skrivit om specifikationerna på Asus Eee Keyboard och det kommer i stort sett vara som en rätt vanlig netbook med en Intel Atom-processor på 1,6 GHz, 1GB i RAM-minne, 16/32 GB:s SSD-disk, WiFi, Bluetooth, 2st USB 2.0, VGA, audio in och ut. Det ovanliga blir då HDMI eller trådlös HDMI och en liten inbyggd 5 tums skärm vid sidan av tangentbordet.

Asus Eee Keyboard

via GizmodoAsus Eee Keyboard – en dator i tangentbordet

Ett tangentbord...med en dator?

Asus Eee Keyboard har synts till på CES-mässan och nu har även specifikationerna på detta tangentbord dykt upp. Eee Keyboard som är till storleken som ett normalstort tangentbord innehåller en 5-tums skärm, en 1,6GHz Intel Atom-processor, 1GB i RAM-minne, 16/32GB SSD-disk och Bluetooth. När det gäller portar har den trådlöst HDMI, 2st USB 2.0, VGA, HDMI och audio in och ut. Som operativsystem får man Windows XP Home. I dagsläget är pris och releasedatum okänt men enligt Asus VD så kommer den släppas inom 3-6 månader. Något att ha framför TV:n?

via GizmodoArkiv

Andra bloggar