Nyheter taggade med ‘ergonomi’

Trulyergonomic tangentbord –

Det dyker upp mer eller mindre ergonomiska tangentbord lite då och då som lovar guld och gröna skogar eller i alla fall bättre ergonomi och en möjlighet att skriva snabbare. TrulyErgonomic har nu skapat ett nytt tangentbord som dom påstår är revolutionerande och en stor uppgradering jämfört med vanliga tangentbord. Det är som vanligt att tangentbordet är vridet så att det skall bättre passa in för händernas naturliga position och därmed minska belastningarna.

Men om man skall vara ergonomisk så kostar det, TrulyErgonomic tar 169 dollar för tangentbordet. Någon som provat ett sådant här udda/ergonomiskt tangentbord?

VIA: technabobErgomotion – tangentbordet som rör sig

Det finns olika typer av ergonomiska tangentbord som skall hjälpa till att man inte får belastningsskador. Dessa tangentbord är formade på lite olika sätt men nu har det kommit ett tangentbord som möter problemet på ett lite annorlunda sätt. Ergomotion från Smartfish är ett tangentbord som lite då och då rör på sig och därav skall man slippa problem för att arbetspositionen ändras från och till. Allt för att kunna få sitta lite längre vid datorn!

Tangentbordet Smartfish Ergomotion börjar säljas i mars 2010 för $149.95 (1100kr).

via: Geeky GadgetsArkiv

Andra bloggar