Nyheter taggade med ‘fjärrstyrning’

Metal Grudge – fjärrstyrd 48-hjulig Lego

Metal Grudge heter detta 48 hjuliga monster i Lego som är radiostyrt och åker i raketfart. Det är Peer Kreuger som skapat mästerverket som verkar otroligt lättkontrollerat och snabbt. I videon kan man även se att han skapat en kamerabil så att han kan filma fartfyllda filmsekvenser – imponerande!

VIA: The Brothers BrickHTCSense.com är igång – med stöd för Desire HD & Desire Z

HTCSense.com är en trevlig fjärrstyrningstjänst som presenterades samtidigt som HTC:s nya Androidmobiler Desire HD och Desire Z i september. Nu har tjänsten kommit igång även om det i dagsläget inte har släppts någon mobil som stödjer tjänsten – dock kommer Desire HD och Desire Z att börja säljas i nästa vecka.

Med HTCSense.com kan man fjärrstyra en hel del funktioner. Det går att göra backup på kontakter och SMS och man kan även välja att skriva SMS genom webbgränssnittet. Om man har glömt mobilen hemma så kan man styra om både telefonsamtal och SMS till en annan telefon. Om du tappat bort telefonen så går det även att lokalisera telefonen, låsa den och skicka ett meddelande till den. Om allt hopp är ute går det även att radera all data från telefonen.

Pocketnow har testat tjänsten genom att modifiera en HTC HD2 med en Desire HD rom. Fortsätt läsa för att se videon.

Fortsätt läsaArkiv

Andra bloggar