Nyheter taggade med ‘fodral’

iPhone 4 får Angry Birds-skal från Gear4

Angry Birds – detta fenomen som förstört produktiviteten hos många företag – förgyller nu fler och fler produkter. Gear4 har nu 3st olika skal till iPhone 4 med de arga fåglarna och även en gris (buuu). Skalen kostar 25 dollar styck och jag skulle nog inte bli förvånad om man hittade skalen även i svenska butiker inom kort.

VIA: Geeky GadgetsHappy Covers iPad-fodral

Snygga fodral till våra kära prylar är alltid bra. Dessa fodral till Apple iPad är riktigt snygga – gillar speciellt den med disketten. Om du vill ha roliga fodral så kan du köpa dem från Happy Covers där ett fodral kostar 24 euro.

VIA: Geeky GadgetsiPad Folio tangentbordsfodral

iPad Folio från KeyCase är ett fodral till iPad som även har ett integrerat Bluetooth-tangentbord inbyggt. Liknar Mini Key till iPhone 4 men iPad Folio går köpa redan idag för 60 pund hos GearZap. Så om man av någon anledning vill göra om sin iPad till en bärbar dator så finns nu möjligheten…

VIA: technabobFodral till iPhone 4 med inbyggt Bluetooth tangentbord

Skulle du vilja ha ett tangentbord för din iPhone 4? Mini Key är ett fodral för iPhone 4 som har den lilla finessen att den har även ett litet tangentbord. Mini Key tillverkas av företaget Nuu och det lilla tangentbordet kopplas ihop med Bluetooth och drivs med ett inbyggt uppladdningsbart batteri.

Till julen skall tangentbordsfodralet hitta till butik för ett pris på ca 70 dollar.

VIA: technabobDubbla SIM-kort med iPhone 4

Dubbla SIM-kort med iPhone 4? Nu kan man skippa de kinesiska kopiorna om man vill köra dubbla SIM-kort utan kan då istället satsa på detta iPhone 4-fodral som ger den möjligheten. Dock klarar den inte köra i standby-läge med båda korten så lite b är det i alla fall.

Fodralet kan köpas hos usbfever.com för 29 dollar.

VIA: Geeky GadgetsLåt Bender skydda din iPhone

Bender är en härlig robot från den tecknade TV-serien Futurama. Även om han har lite problem med drickat så kan denna Bender i filt skydda din iPhone från att bli repig.

För 24 dollar får du ett iPhone-fodral och en matchande nyckelring hos nokomomo på Etsy.

[techabob]Stealth Laptop Sleeve – göm datorn i kuvertet

Ett kul fodral till den bärbara datorn muntrar alltid upp tillvaron. Här är en udda skapelse som ser ut som ett slitet brunt kuvert. Den är vattentåligt och insidan är vadderad. Sen har den även kardborrefästen på baksidan så den går att justera för att passa datorer med skärmstorlekar på mellan 8 och 17 tum. Fodralet har måtten 38 x 29 x 4,5 cm.

Stealth Laptop Sleeve kan köpas hos Roliga Prylar för 259kr.Ett blandband som skydd för iPhone

Blandband är något som yngre generationer möjligen inte ens vet vad det är. Men vi som kämpade med att skapa den perfekta blandningen i vår ungdom kan nog uppskatta detta iPhone-fodral i vinyl. Det är samma försäljare som skapat Gameboy-fodralet men tyvärr verkar blandbandet vara slut för tillfället.

Men om och när det dyker upp igen så verkar det kosta 20 dollar på Etsy.

[Coolest Gadgets]iPhone-fodral a la GameBoy

Skyddsfodral till en iPhone är nästan ett krav om man inte vill förstöra skärmen på sin dyrgrip. Denna variant som ser ut som den klassiska spelkonsollen Nintendo Game Boy är gjord i vinyl och har måtten 8,3  x 12,7 cm. Fodralet kan köpas från Cool Beans på Etsy för 20 dollar.

[Geeky Gadgets]Haglöf Drybag skyddar din laptop i fjällen

Haglöf Laptop Drybag

Nu börjar snön snart komma på riktigt och många tar sig ut i fjällen för skidåkning de närmaste månaderna. Om man har en bärbar dator med sig så vill man nog skydda den extra mycket och då har Haglöfs tagit fram ett fodral för detta ändamål. Fodralet är lätt,slitstarkt och vadderat. Med hjälp av bl.a. två förslutningar är det även vattentätt.

Det finns två versioner, en för 15″ som väger 210 gram och kostar 275 kr och en för 17″ som väger 260 gram och kostar 300kr.

Haglöfs | via: OhGizmo!Arkiv

Andra bloggar