Nyheter taggade med ‘högtalare’

E-MU XM7 – bokhyllehögtalare från Creative

Creative lanserar nu E-MUXM7, ett par högpresterande passiva bokhyllehögtalare specifikt utvecklade som ett komplement till prisbelönta ljudförstärkaren och USB-DAC:en, Sound Blaster X7. Finns tillgängliga from juni till ett riktpris på 2 799kr.

EMU_XM7_BLK
Fortsätt läsaNyckelring med minihögtalare

Vill du ha med dig en liten högtalare för att kunna dela med dig av musiken du har i din MP3-spelare/telefon? Denna lilla nyckelring ser ut som en förstärkare och har en 3,5 mm kontakt för att ansluta till en musikkälla. Högtalaren laddas genom USB och en laddning på 2 timmar ger ca 5 timmar speltid.

Nyckelringen kan köpas för 149 kr hos Roliga Prylar.Hohrizontal 51 – hylla, högtalare och iPod-dockningsstation

Hohrizontal 51 är en hylla som på ett snyggt sätt integrerar ett par högtalare och en dockningsstation för iPod och iPhone. Den liknar IKEA-hyllan Lack vilket i sig är inget fel. Hohrizontal 51 klarar av vikter på upp till 25 kg och den finns att köpa i en mängd olika färger. Priset är något höga 664 dollar men nu när man sett denna kanske man skall ta en tripp till IKEA för att göra sig sin egna version?

KÄLLA: Finite Elemente
VIA: OhGizmo!ASUS Cine5 – kompakt högtalare med 5-kanalsljud

ASUS Cine5 är en kompakt högtalare som skall leverera ett surroundljud till datorspelaren. Med sina 5 högtalare skall man kunna få ut ett realistiskt surroundljud även framför datorn. Cine5 är på 28W och är mest ämnad för små rum. I dagsläget är priset och försäljningsstarten okänd.

[Engadget]Origaudio Origami – högtalare i kartong

Origiaudio heter dessa udda högtalare som skall vara gjorda med hänsyn till miljön. Högtalarna har en resonanslåda i kartong som går att vika ihop när man inte använder dom. Sen går det beställa olika motiv eller designa ett eget. Högtalarna har måtten 8 x 8 x 8 cm, har en effekt på 1W och ansluts till din mediaspelare med ett 3,5 mm hörlursuttag. En Origiaudio högtalare kostar 20 dollar eller så kan man köpa ett 6-pack för 80 dollar och man kan köpa dem direkt från Origiaudios hemsida.

[Geeky Gadgets]Extremt liten FM-radio från Motz

Små radioapparater är inget speciellt men denna lilla FM-radio och högtalare från Motz i trä ser väl riktigt kul ut. Med måtten 37 x 26 x 19 mm och en vikt på 17 gram så kan man nog klassa denna radio som extremt liten. Den lilla radioapparaten har ett inbyggt batteri som laddas med den bifogade USB-kabeln.

Motz lilla FM-radio kan köpas hos koreanska EarlyShop för ca 250kr.

via: technabobHögtalarsystem som gömmer sig bakom platt-TV:n

Numera har många en stor HDTV på 40-50 tum i vardagsrummet för att förgylla TV-kvällarna. Men om TV:ns högtalare inte räcker till och man inte vill ha stora golvhögtalare utan en mer kompakt lösning så har företaget Q Acoustics presenterat ett nytt smidigt 2.1-högtalarsystem. Systemet heter Q-TV och man sätter fast det i VESA-fästet bakom TV:n (så det fungerar bara för dom som inte har TV:n monterad på väggen) och tar därför minimalt med plats. Q-TV är endast 3,8 cm djupt och består av två satellithögtalare och en subwoofer och är på 100W.

Q-TV kommer visas upp på CES 2010 och priset är okänt.

Q Acoustics | via: SlashGearMinibomben – högtalare för MP3-spelaren

Minibomben

Här är en liten och rolig högtalare för din MP3-spelare, iPod eller annan pryl som har ett 3,5 mm audio utgång. Även om den ser ut som en bomb så kan man nog lugnt bära med sig den i den bifogade nyckelringen utan att någon börja tro att du tänker spränga skolan/jobbet. Högtalaren har ett inbyggt batteri som skall ge upp till 4 timmar speltid med högtalaren som är på hela 2 watt.

Minibomben kommer ut inom kort och kommer kosta ca 150kr.

via: Geeky GadgetsPhilips CushionSpeaker – stöd + högtalare

Philips Cushionspeaker

Blir du varm när du sitter med din dator i knät och samtidigt tycker att du har rätt taskigt ljud från de interna högtalarna? Då har Philips kommit på en kombinationslösning kallad CushionSpeaker. Det är ett stöd för bärbara datorer med en inbyggd högtalare som ansluts till datorn med en USB-kabel. Lite udda men en snygg kombinationslösning som säkert passar många.

Fortsätt läsaVäskhögtalare för iPod – av Yoshihiko Satoh

Väskhögtalare av Yoshihiko Satoh

Vill du ha en handväska som väcker lite mer uppmärksamhet än en som du hittar på H&M? Den japanska artisten Yoshihiko Satoh har designat denna väska som även är en högtalare. Den är förbered för iPod och tydligen får man plats med lite andra saker i väskan också. För runt 2500kr skall man kunna köpa denna väska/högtalare men vi kan nog glömma att vi kommer se sådana här väskor i Sverige.

via: EngadgetArkiv

Andra bloggar