Nyheter taggade med ‘hörlurar’

Logitech släpper nya prylar för gamers

Logitech släppte idag en ny mus, tangentbord och hörlurar i sin G-serie ämnade för gamers.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 är ett par trådlösa hörlurar som skall omge dig med 7.1 Dolby surroundljud. Det finns tre programmerbara knappar, mikrofonen är brusreducerande och om batteritiden på 10 timmar inte räcker så kan man ladda hörlurarna medan man spelar. Priset för G930 är 1799 kr.

Logitech Wireless Gaming Mouse G700 är en gamingmus med 13 programmerbara knappar. Man kan programmera knapparna med enkla kommandon eller med komplexa makron. Musen laddas genom datorn och medan sladden är ansluten skickar den även data genom kabeln. G700 kostar 999 kr.

Logitech Gaming Keyboard G510 är ett tangentbord med 18 programmerbara knappar med tre olika lägen. Det ger 54 makroinställningr per spel. Man kan definiera makron i förväg eller skapa nya under spelets gång. Tangentbordet har även en GamePanel LCD-skärm som visar spelstatistik och PC-prestanda i realtid. Bakgrundsbelysningen kan anpassas efter egen smak och det finns en 3,5 mm ingång så att man kan koppla in ett analogt headset för digital kommunikation över USB. G510 kostar 1049 kr.

Alla produkter finns i butik inom kort.Hörlurar i LEGO-stil

Jag gillar att bygga med Lego och tycker om flera av legoprylarna som dykt upp.  Men dessa hörlurar i plast är ingen höjdare. De ser billiga ut och liknar inte ens riktig Lego. Hörlurarna har givetvis en 3,5 mm hörlursplugg och kabellängden är en meter.

Men gillar du dem så för 71 kr är det bara att välja färg hos Gadget4all.

via: GeekAlertsRörelsekontrollerade hörlurar från Sony Ericsson

Sony Ericsson MH907 - rörelseaktiverade hörlurar

Sony Ericsson har släppt ett par nya hörlurar för sina mobiltelefoner. De heter MH907 och är rörelsekontrollerade vilket innebär att man stänger av uppspelningen av musik genom att ta av sig den ena av hörlurarna. Musiken startar igen när man tar på sig den igen. På samma sätt kan man svara i telefonen när det ringer och avsluta samtal.

Tekniken kallas ”SensMe” men releasedatum för MH907 och vad de kostar är fortfarande okänt.

via: BGRImage S2m In-ear hörlurar från Klipsch

Klipsch Image S2m

Klipsch har presenterat sina nya in-ear hörlurar, Image S2m, som skall vara ute i butik i augusti. Med ett 3,5 mm hörlurskontakt fungerar det med de flesta telefoner. Image S2m har en liten mikrofon och du kan svara och avsluta samtal med en knapptryckning. Med samma knapp går det att starta och pausa uppspelning av musik på iPod classic 120GB, fjärde generationens iPod nano, andra generationens iPod touch, tredje generationens iPod shuffle och iPhone 3GS.

Klipsch Image S2m har ovala öronpluggar för att passa bättre i örat och det medföljer öronpluggar i tre olika storlekar för att passa alla. De kommer kosta runt $60 (460kr) och kommer kunna köpas bl.a. hos klipsch.com och Amazon.

via: SlasphoneDela på musiken med Splitter Bot

Splitter Bot

Sitter du ofta tillsammans med någon och lyssnar på musik medan ni delar hörlurar? Splitter Bot är en liten enkel 3,5 mm splitter som gör att man koppla in två par hörlurar till musikspelaren. Den är även riktigt gullig och kan bäras som en nyckelring och tas fram vid behov. En kul produkt som du kan köpa från Tesora för 130kr.

via: Geeky GadgetsKoncept: Q-SOUND – hörlurar med solceller

090526-qsound
Q-Sound, verkar vara ett par riktigt schyssta hörlurar! Stephen Shepeleff har designat dessa miljövänliga lurar som drivs med hjälp av solenergi och är även utrustade med Bluetooth. Tyvärr är de just nu endast i konceptstadiet, men vem vet vad framtiden har att erbjuda?

Via: UbergizmoNikon Media Port UP – hörlurar med skärm och WiFi

Nikon har lanserat en produkt kallad Media Port UP. Media Port UP är ett par hörlurar med en skärm som placeras framför ögat men den har även en mediaspelare, WiFi, lagringsutrymme och ett batteri i en och samma enhet. Enheten kommer kosta runt 4200kr men den kommer tyvärr endast att säljas i Japan.

via TechfreshSkullcandy släpper hörlurar i samarbete med Metallica

Skullcandy har nu till i samband med Metallicas senaste skiva, Death Magnetic, lanserat två specialversioner av deras Hesh och Lowrider modeller av hörlurar. Metallica Hesh innehåller 50mm stora högtalarelement, basförstärkande öronkoppar och volymkontroll. Metallica Lowrider i sin tur innehåller 40mm stora högtalarelement och är hopfällbara för att enkelt kunna bära med sig.

Produktsida | via Pocket-lintiLogic Sound Hat – hörlurar gömda i en mössa

Istället för ta på sig hörlurar under mössan så kan man nu köpa en kombinerad mössa med hörlurar från iLogic. iLogic Sound Hat är en mössa som ser ut som vilken mössa som helst men innehåller ett par inbyggda högtalare med en 98cm lång sladd med ett 3,5mm audiokontakt för att koppla till din MP3-spelare. Om du vill tvätta mössan kan du enkelt ta bort högtalarna och sedan slänga mössan i tvätten.

Kan köpas för £14.99 från iWOOT.

Via Gadget spyArkiv

Andra bloggar