Nyheter taggade med ‘HTC Sense’

HTC Gratia är en ”ny” budget Androidlur

HTC Gratia är en liten och elegant Androidlur med Android 2.2 och HTC Sense. HTC Gratia har en 3,2 tums pekskärm med en upplösning på 320 x 480 pixlars upplösning, en 5 megapixel kamera med autofokus, GPS, närhetssensor, kompass, Wifi 802.11 b/g och Bluetooth 2.1. Måtten på Gratia är 103,8 x 57,7 x 11,7 mm och den väger 115 gram.

I November skall HTC Gratia finnas i butik till ett pris på strax under 3000 kr. Om ni känner igen HTC Gratia så beror det nog på att det är en europeisk version av HTC Aria som i sin tur är en Android-version av HTC HD mini.HTCSense.com är igång – med stöd för Desire HD & Desire Z

HTCSense.com är en trevlig fjärrstyrningstjänst som presenterades samtidigt som HTC:s nya Androidmobiler Desire HD och Desire Z i september. Nu har tjänsten kommit igång även om det i dagsläget inte har släppts någon mobil som stödjer tjänsten – dock kommer Desire HD och Desire Z att börja säljas i nästa vecka.

Med HTCSense.com kan man fjärrstyra en hel del funktioner. Det går att göra backup på kontakter och SMS och man kan även välja att skriva SMS genom webbgränssnittet. Om man har glömt mobilen hemma så kan man styra om både telefonsamtal och SMS till en annan telefon. Om du tappat bort telefonen så går det även att lokalisera telefonen, låsa den och skicka ett meddelande till den. Om allt hopp är ute går det även att radera all data från telefonen.

Pocketnow har testat tjänsten genom att modifiera en HTC HD2 med en Desire HD rom. Fortsätt läsa för att se videon.

Fortsätt läsaVideo: En titt på HTC Desire HD

HTC Desire HD är en riktigt intressant mobil och en kommande konkurrent för iPhone 4 och Samsung Galaxy S. Nu har HTC släppt en video där de går igenom många funktioner på nya Desire HD och deras uppgradera användargränssnitt HTC Sense.

Desire HD har rätt imponerande hårdvara med en 4,3 tums WVGA pekskärm med en upplösning på 480 x 800 pixlar, en 8 megapixel kamera med dubbla LED-blixtar, 1 GHz Snapdragon-processor, 768 MB i RAM-minne, Android 2.2 som operativsystem och 1,5 GB i lagringsutrymme. En trevlig sak är också att Desire HD har ett unibody chassi som är utfräst av en bit aluminium vilket gör den robust.

I oktober kommer HTC Desire HD till ett pris på strax under 6000 kr.

VIA: Geeky GadgetsVideo på HTC Desire HD och Z

HTC har gjort en högupplöst video där de visar upp de nya Androidmobilerna HTC Desire HD och Desire Z och nya funktioner i den nya versionen av HTC Sense.

VIA: SwedroidArkiv

Andra bloggar