Nyheter taggade med ‘iDevices’

Rykten: Nya iPods, mindre iPad och iPhone 5 i början av 2011

iLounge har satt ihop en lista på information som de skall ha om nästa generations iOS-produkter från Apple. Får vi en förbättrad iPhone redan i Januari exempelvis?

iPod-rykten
Apple skall ha tre nya modeller färdiga av sin populära musikspelare och som de kommer presentera i början av september. De nya modellerna skall vara en ny iPod Touch och en ny iPod nano och den tredje modellen kan vara en ny iPod shuffle som möjligen har en pekskärm. Det ryktas även om pekskärmar på 3 tum så vi kanske kommer se en något mindre modell av iPod Touch.

iPad-rykten
Det skall komma ut en mindre iPad med en 7-tums skärm i slutet av i år eller i början av nästa år. Det har ryktats om detta tidigare men då pratades det om en skärm mellan 5 och 7 tum.

iPhone-rykten
Den femte generationen av iPhone kommer möjligen redan släppas i början av januari som en följd av problemet med antennen på iPhone 4. Det är oklart om den kommer ha några andra större förändringar än att den skall åtgärda antennproblematiken.

KÄLLA: iLounge
VIA: Mac RumorsRykte: iMac med iOS inom 60 dagar

Det har dykt upp ett rätt galet rykte om iMac. Enligt ryktet skall Apple inom 60 dagar släppa en iMac med möjligheten att använda iOs som operativsystem. iOs är operativsystemet på iPhone, iPod Touch och iPad men nu skulle det då även inta datormarknaden.

Känns faktiskt helt fel då en dator borde väl behöva så mycket mer funktioner än iOS kan ge. Vi får väl se inom 60 dagar då men jag skulle nog inte satsa några pengar på detta. Enda möjligheten vore väl om det skulle vara en kombination mellan OSX och iOS där man kan byta mellan operativsystemen.

VIA: BGRArkiv

Andra bloggar