Nyheter taggade med ‘Internet’

Så funkar det: Facebook Messages

Ingen har väl undgått att Facebook släppt ”Messages” igår? Om så finns det en lösning. Idag släppte dom nämligen en närmare titt på hur det kommer funka och vad man ska ha det till (för som vanligt var det lite luddigt under presskonferensen). Videon beskriver det rätt så bra, och ger som vanligt Apple-vibbarna ”Det här är det bästa vi någonsin gjort”.

Helt ärligt, är det här något du kommer använda? Vad tycker du om att just Facebook kommer med det? Kan du lita på tjänsten? Framför allt: kan du lita på Facebook?Router från Dovado för mobilt och vanligt bredband

Svenska Dovado lanserar en ny 3G-router med namnet 4GR som fungerar för både mobilt och fast bredband.  4GR har Gigabit Ethernet-stöd på både WAN och det lokala nätverket och en WLAN-anslutning (802.11N) med dubbla antenner för bästa täckning. Routern har två USB-anslutningar, en för den vanliga 3G-donglen och en för om man vill fjärrstyra andra utrustningar. Det går att övervaka och styra Dovado 4GR från distans och den kan också skicka SMS till administratören om det händer något med anslutningen.

Dovado 4GR kostar 1100 kr och kommer finns i butik vilken dag som helst.Arkiv

Andra bloggar