Nyheter taggade med ‘iPad mini’

Hur Apple iPad Mini skulle kunna se ut

Att Apple arbetar med en 7-tums iPad Mini har det ryktats om sedan 2010 men nu har det ryktats igen mer intensivt ett tag och det verkar vara på gång på riktigt denna gång. Designern Maurizio Vitale har skapat en bild som visar hur en iPad mini skulle kunna se ut baserad på de rykten som har florerat.

VIA: Geeky Gadgets

 

 Apple iPad mini på bild?

Ryktena om Apple iPad mini fortsätter och nu har det dykt upp en bild som påstås vara en bild på denna lilla modell. Det är en kändis och racingförare med namnet Jimmy Lin från Taiwan som visar upp två enheter där den ena är en iPad och den andra ser ut som en mindre version av iPad.

Givetvis är sannolikheten stor att mr Jimmy lekt lite med photoshop eller har en mindre iPad-kopia med Android i sin hand… eller?

VIA: Geeky GadgetsMindre iPad som liknar iPhone 4?

Det har ryktats ett tag om en ny Apple iPad som skall vara mindre än den nuvarande modell och det har varit rätt ”klart” att den då kommer ha en 7-tums skärm. Nu rapporterar den kinesiska sidan Shanzai.com att den nya iPad är en ”färdig produkt” och att den liknar mer iPhone 4 än den nuvarande iPad-modellen.

Den nya modellen som kallas ibland iPad mini sägs dyka upp redan till julen 2010.

VIA: Mac RumorsEn mindre iPad släpps till julhandeln?

Även om vi fortfarande väntar på att Apple skall börja sälja iPad i Sverige så ryktas det redan om en ny version. Den kallas iPad 2 eller iPad mini och skall ha en mindre skärm på 7-tum istället för den vanliga iPad-skärmen som är på 9,7-tum. Till julen skall den dyka upp enligt rykten som skall härstamma från de Taiwaneiska företag som kommer tillverka delar för den nya modellen.

VIA: Mac RumorsRykten: Nya iPods, mindre iPad och iPhone 5 i början av 2011

iLounge har satt ihop en lista på information som de skall ha om nästa generations iOS-produkter från Apple. Får vi en förbättrad iPhone redan i Januari exempelvis?

iPod-rykten
Apple skall ha tre nya modeller färdiga av sin populära musikspelare och som de kommer presentera i början av september. De nya modellerna skall vara en ny iPod Touch och en ny iPod nano och den tredje modellen kan vara en ny iPod shuffle som möjligen har en pekskärm. Det ryktas även om pekskärmar på 3 tum så vi kanske kommer se en något mindre modell av iPod Touch.

iPad-rykten
Det skall komma ut en mindre iPad med en 7-tums skärm i slutet av i år eller i början av nästa år. Det har ryktats om detta tidigare men då pratades det om en skärm mellan 5 och 7 tum.

iPhone-rykten
Den femte generationen av iPhone kommer möjligen redan släppas i början av januari som en följd av problemet med antennen på iPhone 4. Det är oklart om den kommer ha några andra större förändringar än att den skall åtgärda antennproblematiken.

KÄLLA: iLounge
VIA: Mac RumorsArkiv

Andra bloggar