Nyheter taggade med ‘ipod’

B&O BeoSound 8 – dockningsstation för iEnheter

Danska Bang & Olufsen är kända för sina stilrena och bra hifi-produkter med riktigt dyra priser. Nu har de gett sig in för att locka till sig ägare av iPod, iPhone och iPad. BeouSound 8 är en dockningsstation med två 70W högtalare. Det finns även en USB-port för att koppla in datorn eller andra musikspelare. Dock kommer B&O släppa en app för iEnheter så att den är givetvis optimerad för Apples produkter.

I slutet av november kommer BeoSound 8 släppas till ett pris av  £895 och den kommer i vitt eller svart med aluminiumdetaljer.

VIA: technabobSony släpper högtalardocka med fokus på ljud

Sony fortsätter med att släppa dockningsstationer för iPhone/iPods. Sony RDP-X50iP är fokuserad på ljud och med 20W + 20W RMS borde den kunna fylla ett rum med ljuv musik. Det medföljer en fjärrkontroll som skall ha fullt stöd för menyerna på iPhone och iPod. Priset är fortfarande okänt men den borde kosta mindre än storebror XF100iP som kostar runt 3300kr.Gör ett armbandsur av Nano

Det var ju väntat att den lilla iPod Nano skulle göras om till ett armbandsur och nu har företaget iLoveHandles fixat det med sin produkt Rock Band. För priset 20 dollar får du ett armband som passa iPod Nano perfekt. Hemskt dyrt men den kommer säkert sälja ändå…

VIA: EngadgetiPod Nano i bitar

Den lilla Apple iPod Nano har hamnat hos de skruvglada iFixit. Så om du gillar se vad som gömmer sig i en så liten enhet som iPod Nano kan du nu se denna nermonterad bit för bit hos iFixit.Apple släpper nya iPod-modeller

Då har Apple haft show igen när de presenterade sina nya produkter. Denna gång släpptes det nya versioner av iPod Shuffle, iPod Nano och iPod Touch.

Nya iPod Touch har fått mycket från iPhone 4 såsom retina display och Facetime. Två kameror har den men dock är kameran på baksidan av miserabel kvalité så allt är inte guld och gröna skogar. iPod Touch klarar spela upp musik i 40 timmar och kostar 2295 kr för 8 GB, 3095 kr för 32 GB och 4095 kr för 64 GB. Skärmen och att den har fått samma processor som i iPhone 4 är rätt trevligt.

iPod Shuffle har fått tillbaka knapparna och har kvar voice-over styrningen. Borstad aluminium, 5 färger och kan spela musik i 15 timmar. Den lilla spelaren är dock endast på 2 GB men i gengäld kostar den bara 479 kr.

iPod nano har blivit mindre och har en multitouchskärm. Den har radio (med pausmöjlighet), 24 timmars speltid och ett interface som liknar lite iOS. Priset hamnar på 1595 kr för 8GB och 1895 för 16GB.
Recension: Sony ICF-DS11iP – iPhone/iPod-högtalardocka för sovrummet

Har ett tag letat efter en högtalardocka som kan ladda min iPhone nattetid men även fungera som en bra väckarklocka. Sonys högtalardocka ICF-DS11iP är en intressant kandidat men håller den hela vägen?

Fortsätt läsaRykten: Nya iPods, mindre iPad och iPhone 5 i början av 2011

iLounge har satt ihop en lista på information som de skall ha om nästa generations iOS-produkter från Apple. Får vi en förbättrad iPhone redan i Januari exempelvis?

iPod-rykten
Apple skall ha tre nya modeller färdiga av sin populära musikspelare och som de kommer presentera i början av september. De nya modellerna skall vara en ny iPod Touch och en ny iPod nano och den tredje modellen kan vara en ny iPod shuffle som möjligen har en pekskärm. Det ryktas även om pekskärmar på 3 tum så vi kanske kommer se en något mindre modell av iPod Touch.

iPad-rykten
Det skall komma ut en mindre iPad med en 7-tums skärm i slutet av i år eller i början av nästa år. Det har ryktats om detta tidigare men då pratades det om en skärm mellan 5 och 7 tum.

iPhone-rykten
Den femte generationen av iPhone kommer möjligen redan släppas i början av januari som en följd av problemet med antennen på iPhone 4. Det är oklart om den kommer ha några andra större förändringar än att den skall åtgärda antennproblematiken.

KÄLLA: iLounge
VIA: Mac RumorsiHome iP49 – reseväckarklocka med dockningsstation för iPod

iHome iP49 är en high-end klockradio som har en dockningsstation för iPod och iPhone. Den är tänkt som en reseväckarklocka och har ett uppladdningsbart litiumjonbatteri och eget alarm med möjlighet att ställa in snooze-tider. Ljudmässigt har iP49 något som kallas Digital Power Station-teknik som skall ge ett ypperligt ljud. iP49 kostar 159 dollar och kan köpas direkt på iHomes hemsida.

VIA: Geeky GadgetsHohrizontal 51 – hylla, högtalare och iPod-dockningsstation

Hohrizontal 51 är en hylla som på ett snyggt sätt integrerar ett par högtalare och en dockningsstation för iPod och iPhone. Den liknar IKEA-hyllan Lack vilket i sig är inget fel. Hohrizontal 51 klarar av vikter på upp till 25 kg och den finns att köpa i en mängd olika färger. Priset är något höga 664 dollar men nu när man sett denna kanske man skall ta en tripp till IKEA för att göra sig sin egna version?

KÄLLA: Finite Elemente
VIA: OhGizmo!iPad är snart här och klonerna med

Efter Apples presentation av kommande iPad så har det dykt up en hel delTablets från andra tillverkare och nu är även klonerna här. Denna klon är givetvis kinesisk, från tillverkaren Shenzhen Huayi, och den kommer släppas den 3 april för endast 290 dollar. Den kommer med en fin iPad logotyp, en stylus, Wifi, Bluetooth och 4 GB i lagringsutrymme. Sen har den en snygg referens till iPod också :-).

Only on China om det är någon som undrar.

[SlipperyBrick]Arkiv

Andra bloggar