Nyheter taggade med ‘kudde’

iCushion – krama en iPhone på natten

iCushion är en kramgo variant av iPhone 3GS. Eller rättare sagt är det en kudde så att nu är det inget som hindrar en från att sova med en iPhone. Behöver du krama en iPhone på natten så kan man köpa iCushion för ca 140 kr hos Early Adopter Shop.

VIA: technabobPost My Pillow – Post-it-lappar i kuddform

Är det hopplöst att lämna post-it-lappar till någon i din bekantskapkrets? Blir de liggande och denne person glömmer av vad han eller hon skulle göra? Med Post my pillow kan du skriva anteckningen på en kudde som garanterat kommer uppmärksammas. Inte bara för det faktum att du skrivit ett meddelande på en kudde utan också baserat på att du tagit in dig i personens lägenhet och placerat kudden i dennes säng.

Med kudden får man en specialanpassad penna och det går att radera meddelandet på kudden med lite vatten. Kudden kostar 18 Euro och kan köpas här.

VIA: Nerd ApprovedMånljuskudden – psykedelisk eller lugnande?

Denna kudde med det så trevliga namnet Månljuskudde skall vara lugnande med sitt ljus som skiftar färg. I kudden finns strömsnåla LED-lampor som skall vara lugnande men tycker att den ger en rätt psykedelisk känsla istället.

Kudden kostar 37 dollar hos Thumbs up.

[Nerd Approved]Android kuddar för geekiga vardagsrum

Det dyker alltid upp udda saker baserade på saker vi gillar. Star Wars, iPhone är en kategori av produkter som det skapas massvis med egengjorda saker av. Android är en ny rackare på denna scen och det har börjat dyka upp lite grejer för Android-fans. Denna Android-kudde kan köpas av Craftsquatch på Etsy för 20 dollar och har måtten 30 x 30 cm.

Om du vill ha en annan symbol på kudden har de även en hel del andra kuddar med symboler för Facebook, Gmail etc.

[technabob]Pillow Keyboard – Tangentbord kombinerat med en kudde

090407-tangentbord-01

Får jag lov att presentera den ultimata tangentbordet? Pillow Keyboard är ett tangentbord kombinerat med en kudde. Med detta tangentbord behöver man nästan aldrig lämna skrivbordet igen. Börjar man att bli trött av att sitta vid datorn så kan man luta huvudet ner mot tangentbordet och ta sig en tupplur – Hur bra det är för nacken är dock ett frågetecken.

Än så länge är Pillow Keyboard bara en prototyp. Jag hoppas verkligen att vi får se den på marknaden inom en snar framtid, vill ju så gärna ha ett exemplar!

Via: Geeky-GadgetsTassande kudde lyser i mörkret

En kudde med LED-belysning är en fantastisk idé egentligen. När du har den i soffan skapar den lite mysig stämning. Sen när du skall läsa en bok innan läggdags lyser kudden så att du kan läsa i lugn och ro utan att väcka din partner. Kudden har även en on/off-knapp så att man kan släcka den när man skall sova. Jag kunde tänka mig en sån här faktiskt men tror barnen skulle snabbt leka sönder den. Kan köpas hos Gadget4all för $25 (170kr)

Via Coolest GadgetsArkiv

Andra bloggar