Nyheter taggade med ‘Logitech’

Logitech introducerar sin första Force Feedback-ratt för Xbox One och PC

G920 Driving Force är Logitechs första ratt för både Xbox One och PC. Den kommer ut till försäljning i höst.

Custom_format_STARLIGHT_XRAY_L
Fortsätt läsaLogitech Cube – stilren mus för presentationer

Logitech Cube heter en mus med udda design och fungerar även som en presentatör med en enkel handrörelse. När man använder Cube som datormus kan man skrolla fingret över ytan och man skall kunna få en mjuk skrollning som kan liknas med pekskärmen på en smartphone. När man lyfter upp Cube blir det en presentatör och man kan klicka framåt och bakåt i en presentation, en perfekt resekamrat för säljaren?

Cube kommer finnas tillgänglig från januari och kommer kosta under 1000 kr. Cube fungerar tillsammans med en Logitech Unifying mottagare på 2,4 GHz.Soldrivet trådlöst tangentbord från Logitech

Logitech har lanserat sitt första soldrivna tangentbord – Wireless Solar Keyboard K570. Man slipper batterier då tangentbordet laddas av alla sorters ljus, en lampa inomhus räcker. En uppladdning skall räcka för att använda tangentbordet i minst tre månader i totalt mörker. Tangentbordet är endast 7,5 mm tjockt och den har en USB-mottagare i miniformat som kommunicerar på 2,4 GHz-bandet.

I januari släpps K570 och kommer kosta 799 kr.Logitech Harmony 300i – enkel multifjärrkontroll

Logitech släpper en ny programmerbar multifjärrkontroll kallad Harmony 300i. Denna lite enklare multifjärrkontroll kan ersätta fyra fjärrkontroller och programmeras genom ett webbgränssnitt. Logitech har samlat ihop 225 000 enheter från över 5000 märken i sin databas och de uppdaterar den kontinuerligt så man bör väl hitta sina prylar utan problem. På fjärrkontrollen finns en Watch TV-knapp som du kan ställa in för att starta de enheter (TV+digibox) som du behöver och även 5 programmerbara knappar för att programmera efter egna önskemål.

Logitech Harmony 300i kommer finnas tillgänglig från början av april och den kommer kosta 299kr.Logitech Notebook Kit MK605

Logitech Notebook Kit MK605

Logitech har kommit ut med en ett nytt kitt ämnat för folk som sitter med en bärbar dator men önskar sig bättre tangentbord, en mus och bättre höjd för skärmen. MK605 är ett stativ för bärbara datorer som går att ställa in i tre olika lägen och ett set med trådlös tangentbord (K340) och mus (M505). Tangentbordet och musen ansluts med en mini USB-mottagare till datorn vilket är att föredra.

Batterierna på tangentbordet skall räcka i 3 år och musen skall hålla i 15 månader. Logitech MK605 kostar $99 men när den kommer och vad den kommer kosta här i Sverige är okänt.

Uppdaterat: Logitech har meddelat att MK605 finns tillgänglig i butik i Sverige från och med november till ett rekommenderat pris på 799kr inkl. moms

via: OhGizmo!Logitech uppgraderar sin USB-mottagare

En för alla...alla för en?

Logitech har släppt en ny mottagare för deras möss och tangentbord – Unifying Receiver. Det speciella med den nya USB-mottagaren är att den kan vara ansluten till 6st kompatibla enheter på en gång. Unifying Receiver kommer med Logitechs nya serier av möss och tangentbord och använder sig av 2,4 GHz-bandet och har 128-bitars AES-kryptering. Det medföljer även en programvara för att hantera de produkter som är inkopplade till mottagaren.

via: Geeky GadgetsLogitech Harmony 1100 – ny monsterfjärrkontroll

Logitech Harmony 1100

Logitech har presenterat en ny monsterfjärrkontroll – Harmony 1100.  Denna universalfjärrkontroll med en 3,5 tums pekskärm är efterföljaren till förra årets Harmony 1000 men är gjord i svart anodiserad aluminium. Numera går knapparna på skärmen konfigureras så att bara relevanta knappar syns på skärmen vid olika lägen. Man har även stöd för RF-baserade enheter förutom de normala IR-baserade enheter. Harmony 1100 kan kopplas till PC eller Mac med en USB-sladd och konfigureras för att hantera upp till 15 enheter av de hela 175000 enheter som Logitech har stöd för i sin  databas på nätet.

I februari kommer Harmony 1100 finnas tillgänglig för $500 men Sverigelansering och pris här finns det ingen information om i dagsläget.  

 Harmony 1100 | via ElectronistaSvalt med datorn i knät

Blir det varmt när du sitter med din bärbara dator i knät? Logitech har presenterat Logitech Comfort Lapdesk som placeras i knät för att slippa värmen av din bärbara dator och även får en bättre vinkel när du arbetar. Comfort Lapdesk innehåller fyra lager av skydd i olika material vilket skall hålla värmen borta och undersidan är av ett mjukt material för bättre komfort. Comfort Lapdesk kommer kosta ca 330kr när den släpps i februari i nästa år.

Logitech | via TechFreshPimp my Mouse – Logitech G9

Nu erbjuder Logitech ett stylingalternativ för sin spelmus Logitech G9. ID grip som det heter är egentligen ett alternativ att ladda upp en bild på Logitechs hemsida och sedan trycker de bilden på ovansidan musen. Logitech G9 med bilder på barnen kostar $19.99 på Logitechs hemsida.

via TechFreshLogitech Pure-Fi Anytime – väckarklocka med rörelsesensor

Logitech Pure-Fi Anytime är en ny dockningsstation för iPod/iPhone. Det som gör den här lite speciell är att Logitech har slängt in sensorer i dockningsstationen/väckarklockan. Dessa känner av när du för handen framför högtalarna vilket medför att knappsatsen lyser upp så att du även i mörker kan ställa in väckarklockan. Om du sen på morgonen vill sova lite extra så kan även Snooze-funktionen styras med samma sensor. Pure-Fi Anytime kommer oktober och skall kosta runt 690kr($100).

via TechfreshArkiv

Andra bloggar