Nyheter taggade med ‘M8’

Meizu Mbook – iPad-klonen med Android

Meizu är mest kända för sin iPhone-klon kallad M8 men är nu på gång med en klon även på iPad. En medlem i Meizu Forum har lagt ut information om Meizu Mbook och dess specifikationer. Om de stämmer är okänt men det skulle väl inte vara allt för förvånande om de gjorde det.

Mbook kommer ha en 8,4 tums kapacitiv pekskärm med en upplösning på 1024 x 768 pixlar, 3G och WiFi, en processor på 1,5 GHz, en batteritid på 12 timmar och en modifierad version av operativsystemet Android. Det kommer finnas tillval som inbyggd GPS och HDMI-utgång med stöd för 1080p.

VIA: technabobMeizu M9 mobiltelefon – specifikationer

Den mest kända klonen av iPhone är nog Meizu M8 och är väl den klonmobilen som nästan blivit accepterad som en självständig mobiltelefon och inte bara en kopia av iPhone.

Nu har Meizus VD, J. Wong, avslöjat detaljer om kommande Meizu M9. Den kommer ha följande specifikationer:

  • Processor: 1GHz Cortex A8-baserad Samsung S5PC110
  • Skärm: 3,6-tums skärm med en upplösning på 720 x 480 pixel
  • Nätverk: WCDMA, CDMA och TD-SCDMA modeller
  • Minne: 512MB RAM och ROM
  • Kamera: 5-megapixel kamera
  • Trådlöst: Bluetooth, WiFi
  • Minneskort: microSD-kortplats
  • Annat: GPS, TV-ut

M9:an skall tydligen kosta runt 2700kr när den kommer ut inom… ett okänt datum. När det gäller Meizu så skall allt tas med en nypa salt  och hittills har inte Meizus modeller hittat till Sverige så vi skall nog inte hoppas på M9 gör det heller.

via: ÜbergizmoLeica M8 är dyr

090423-leica-m8
Leica M8 i vitt kommer att finnas till försäljning (i Japan) i juni fast i en begränsad upplaga och kommer att kosta runt $9 000 (77 000 kr). Galet! Leica släppte tidigare i år Safari M8 och den kostade runt 80 000 kr. Även den fanns i en begränsad upplaga.

Via: EngadgetLeica M8 i begränsad upplaga

Leica M8 i begränsad upplaga

Leica M8 är en udda och speciell kamera och nu kommer den i en begränsad upplaga i vitt. Denna version är så dyr att om du vill veta vad den kostar, så har du inte råd. I dagsläget är detaljerna okända men kameran kommer komma i en väldigt begränsad upplaga.

Tidigare i år släppte Leica en begränsad upplaga kallad Safari M8 och den kostade runt 80 000kr.

Via: GizmodoMeizu M8 lanseras äntligen i Mars?

Meizu M8

Meizu M8 – mobilen som varit på gång väldigt länge skall nu antagligen äntligen släppas i mars, fast bara i Kina. Meizu M8 liknar iPhone rätt mycket och gränssnittet är snarlikt och var väl tänkt som en iPhone-klon från början men blivit en ”egen” telefon medan utvecklingen fortgått. Meizu M8 som baseras på Windows CE har vissa trevliga fördelar mot iPhone med funktioner som klipp och klistra (fantastiskt va?!), kan köra program i bakgrunden, har videoinspelning och skärmen har en upplösning på 720 x 480. Senaste M8-videon nedan.

via EngadgetMobileiPhoneklonen Meizu M8 kommer ut i oktober-november

Efter en lång väntan så närmar sig Meizu M8 lansering i Kina. Meizus högsta chef J Wong har skrivit i företagets webbforum att telefonen antagligen kommer ut i slutet av oktober alternativt i början av november. Telefonen som är en klon av iPhone 3G (fast den kör Windows Mobile i bakgrunden) kommer med 8GB minne, en 3 megapixel kamera och en 3,2-tums pekskärm. Även en 16GB är planerad att lanseras något senare.

Meizu M8 med 8GB kommer att kosta runt 2500kr och 16GB modellen hamnar på runt 3000kr. Att Meizu M8 skulle säljas i Sverige är väl inte troligt då kinesiska klonmobiler inte brukar hamna hos de svenska mobilåterförsäljarna.

via ElectronistaMeizu M8 – iPhone 3G-klonen närmar sig lansering

Meizu närmar sig lansering av Meizu M8 – en klon på iPhone 3G. Den kör Windows Mobile med ett utseende kopierat rakt av från Apples telefon. M8 skall ha en 3-megapixels kamera och 8GB inbyggt minne. M8 kommer antagligen aldrig säljas officiellt utanför Kina.

Via ElectronistaArkiv

Andra bloggar