Nyheter taggade med ‘N9’

Bilder på Nokia N9

Här är några bilder på Nokia N9 – eller en prototyp i alla fall.  Till utseendet är N9 lite likt en Macbook Pro i telefonformat, även till materialval då den är gjord i metall (möjligen aluminium). Denna prototyp skall vara något annorlunda än den slutgiltiga modellen som sägs vara planerad att släppas i december i år.  Operativsystem är inte Symbian eller Android utan kommande MeeGo.Nokia N9 blir brickad i video?

TechnoBuffalo fick tag i en Nokia-prototyp som antagligen kommer heta Nokia N9 och kör Symbian^3 som operativsystem. Mitt under sin demonstration (5:45) av operativet dör mobilen när skall växla över till kameraläge och därefter är den helt död. Det sägs att Nokia gått in utifrån och brickat mobilen genom att radera mjukvaran eller kan det vara så att denna prototyp fick nog och råkade bara gå sönder mitt framför ögonen på oss?

VIA: EngadgetBild och video på kommande Nokia N9

Här är en bild och en video på kommande Nokia N9. Det är Negri Electronics som har fått tag i denna prototyp av N9 som använder sig av Symbian S60 även om den antagligen kommer ha MeeGo som operativ när den väl släpps. Hårdvarumässigt har den en kamera på 8 megapixel och dubbla LED-blixtar, framåtvänd kamera med LED-blixt, utdragbart QWERTY-tangentbord, nHD-skärm med en upplösning på 640 x 360 pixlar. När, var, hur.. vet vi inte.

VIA: BGR x 2Arkiv

Andra bloggar