Nyheter taggade med ‘numeriskt’

LMP Keypad – numerisk knappsats till Apple iMac

Det lilla nätta Bluetooth-tangentbordet till Apple iMac är snyggt och stilrent men saknar en numerisk knappsats. Det stör nog inte alla men de som behöver den kan nu fortsätta använda det stilrena tangentbordet med en ny knappsats med namnet LMP Keypad. Det lilla Bluetooth-tangentbordet går att sätta fast på Apples tangentbord och därmed skapa ett fullstort tangentbord.

Priset är för närvarande okänt.

VIA: technabobKey Mouse – numeriskt tangentbord i Bluetooth-mus

Bärbara datorer saknar ofta ett numeriskt tangentbord vilket i vissa situationer kan vara något enerverande. Detta koncept från Sun Lihui försöker lösa det med en Bluetooth-mus som även gömmer ett numeriskt tangentbord under huven. Tanken är att även om man inte vill bära med sig för mycket saker med sin dator men har med sig en mus så får man med sig ett numeriskt tangentbord också.

Intressant koncept som teknikmässigt inte borde vara särskilt svårt att genomföra.

VIA: Yanko DesignNumeriskt USB-tangentbord med miniräknare

Om man har en bärbar dator så kan det ibland vara bra att kunna koppla in ett numeriskt tangentbord genom USB-porten. Sen kan det väl vara bra att ha en miniräknare med sig också så att man inte behöver ta fram Kalkylatorn i datorn hela tiden. När man väl är där så är Connectlands numeriska tangentbord med inbyggd miniräknare ganska klockren. Den fungerar även som en miniräknare utan att vara inkopplad i datorn och den kan köpas hos gadget4all för 180kr ($25).

via Pocket-lintArkiv

Andra bloggar