Nyheter taggade med ‘Optimus’

Windows Phone 7 säljer dåligt


Ja, Windows Phone 7 säljer inte riktigt lika bra som LG hade hoppats på. Detta kommer företag ut och säger men tillägger att ”det är fortfarande ett bra OS för ett stort segment användare där ute”.  Företaget säger att dom helt enkelt hade för höga förväntningar på produkten som tillverkningar. Han tillägger också att Windows Phone 7 kan bli lite tråkigt för teknikintresserade då de riktar in sig främst på ”vanliga” människor.

Vi får väl vänta & se om nästa LG-lur blir ännu en Windows Phone 7 eller om dom väljer att gå åt ett helt annat håll.LG Optimus 2X – dubbelkärnig smartphone

LG Optimus 2X är den första dubbelkärniga smartphonen som presenteras. Processorn är en Tegra 2 och den har en klockfrekvens på 1 GHz. Med sin processorkraft klarar Optimus 2X skicka ut full HD, 1080p, via HDMI och filma med en kamera på 8 megapixel. Den har även en kamera på 1,3 megapixel för videosamtal. Skärmen är en 4-tums pekskärm med WVGA-upplösning och den har även 8 GB i lagringsutrymme vilket kan uppgraderas med ett microSD-kort upp till 32 GB.

Batteriet är tyvärr på rätt vanliga 1500 mAh så det återstår att se hur batteritid telefonen får med sin krafttörstande processor. LG släpper Optimus 2X i Korea under nästan månad och till Europa skall den dyka ett par veckor efter det.

VIA: Engadget.Arkiv

Andra bloggar