Nyheter taggade med ‘PlayStation Phone’

PlayStation Phone den 9 december?

Franska teknikbloggar skall ha fått en inbjudan från Sony Ericsson i Frankrike där de inbjuds till ett event. På inbjudan finns symboler som man känner igen från Sonys PlayStation och även en telefon-symbol. Man kan väl anta att det är PlayStation Phone som kommer presenteras.

Vi har tidigare publicerat ett par bilder på som skall föreställa telefonen och vi ser fram emot om Sony Ericsson kan släppa en fantastisk spelmobil – de behöver verkligen en succé.

VIA: BGRSony Ericsson Zeus – spelmobilen

Zeus är namnet på den kommande Playstation-mobilen från Sony Ericsson. Processorn skall vara en 1GHz Qualcomm MSM8655, det skall finnas 512MB i RAM-minne, 1GB ROM-minne och skärmen skall vara runt 4 tum. Kan Sony Ericsson lyckas med en spelmobil med Android?

VIA: SEMC BlogPlayStation Phone med Android

Det har ryktats i evigheter om en PlayStation-mobil och dessa bilder på Sony Ericsson PlayStation Phone har nu äntligen dykt upp. PlayStation Phone har Android som operativsystem och förutom en pekskärm så har den utdragbara dedikerade spelknappar i Sony-anda.

Hårdvarumässigt så har den en processor på 1 GHz, 512 MB RAM-minne, 1 GB ROM-minne och microSD-stöd. Mobilen skall ha ett speciellt Sony Marketplace där man kan ladda ner massvis med spel. Me like!

VIA: BGRArkiv

Andra bloggar