Nyheter taggade med ‘prototyp’

Video på HP Slate

HP Slate är en tablet som det snackas om länge och vissa tider har det sagts att den inte kommer komma alls. Nu har en prototyp dykt upp och vi får se en hel del om hur denna HP tablet ser ut och fungerar. Specifikationsmässigt får vi en 1.86 GHz Intel Atom Z450-processor med GMA500 och Broadcom Crystal HD grafik, en 8,9-tums WSVGA-pekskärm med multitouch, en hårddisk på 60 GB, 2 GB i DDR2 RAM-minne, integrerat 802.11 b/g/n trådlöst nätverk, Wifi, Bluetooth och en SD-kortläsare. Slate har Windows 7 Home Premium som operativsystem.

VIA: Geeky GadgetsMicrosoft visar prototyp på ett adaptivt tangentbord

Microsoft har visat upp en prototyp på ett adaptivt tangentbord. Knapparna på tangentbordet kan digitalt förändras så att du kan exempelvis byta språk på tangentbordet eller i vissa program få upp speciella funktionsknappar. Längst upp på tangentbordet finns en pekskärm som kan förändras så man exempelvis får upp de funktioner som behövs för tillfället. Under hela tangentbordet finns en LCD-skärm så man kan förutom att ändra informationen som visas på knapparna också ändra hela bakgrunden.

Prototypen är tillgänglig genom tävlingen 2010 UIST Student Innovation Contest på ACM Symposium där Microsoft hoppas få nya innovativa användningsområden för det adaptiva tangentbordet.

Helt klart en produkt som man skulle vilja ha!

VIA: technabobNokia N9 blir brickad i video?

TechnoBuffalo fick tag i en Nokia-prototyp som antagligen kommer heta Nokia N9 och kör Symbian^3 som operativsystem. Mitt under sin demonstration (5:45) av operativet dör mobilen när skall växla över till kameraläge och därefter är den helt död. Det sägs att Nokia gått in utifrån och brickat mobilen genom att radera mjukvaran eller kan det vara så att denna prototyp fick nog och råkade bara gå sönder mitt framför ögonen på oss?

VIA: EngadgetBild och video på kommande Nokia N9

Här är en bild och en video på kommande Nokia N9. Det är Negri Electronics som har fått tag i denna prototyp av N9 som använder sig av Symbian S60 även om den antagligen kommer ha MeeGo som operativ när den väl släpps. Hårdvarumässigt har den en kamera på 8 megapixel och dubbla LED-blixtar, framåtvänd kamera med LED-blixt, utdragbart QWERTY-tangentbord, nHD-skärm med en upplösning på 640 x 360 pixlar. När, var, hur.. vet vi inte.

VIA: BGR x 2Läckta bilder på iPod Touch med kamera

I Asien verkar Apple-läckorna dugga tätt och nu har turen kommit till iPod Touch. Den här prototypen på iPod Touch har en kamera på baksidan och beteckningen DVT-1, som visar att det är en tidig prototyp. Om iPod Touch kommer behålla denna formfaktor får vi väl se i september då en ny iPod Touch antagligen lanseras.

VIA: BGRArkiv

Andra bloggar