Nyheter taggade med ‘Recension’

Nokia N8 videorecension

Nokia N8 är äntligen på väg att börja levereras om ett par veckor. Här är en video från MobileTechReview som har tagit sig en titt på Nokias viktigaste mobil på länge.

Nokia N8 har en 12 megapixel kamera med Xenon-blixt som kan även filma i 720p, 3,5-tums kapacitiv pekskärm, HDMI-utgång, 16 GB internminne och en microSD-kortplats. Som operativsystem har man Symbian^3 och man får Ovi Maps-navigering utan någon extra kostnad.

Nokia N8 kommer kosta ca 4400 kr när den kommer ut runt den 20 oktober.

VIA: Daily MobileRecension: Sony ICF-DS11iP – iPhone/iPod-högtalardocka för sovrummet

Har ett tag letat efter en högtalardocka som kan ladda min iPhone nattetid men även fungera som en bra väckarklocka. Sonys högtalardocka ICF-DS11iP är en intressant kandidat men håller den hela vägen?

Fortsätt läsaRecension på Sony Ericsson Vivaz Pro

PhoneArena har gjort en recension på Sony Ericsson Vivaz Pro som är en tangentbordsvariant av Vivaz. Vivaz Pro är nästan identisk med Vivaz men har ett utdragbart Qwerty-tangentbord och en kamera på 5 megapixel istället för Vivaz 8 megapixel.

VIA: Daily MobileSony Ericsson Xperia X10 mini – recension

Sveriges bästa Android-sida Swedroid har gjort en utförlig recension på Sony Ericssons mest intressanta Android-lur – Xperia X10 mini. De verkar gilla den lilla och billiga Android-luren. Den verkar ha sina begränsningar men i stort sett en riktigt intressant liten telefon.

Så vill du spendera en halvtimme på att läsa allt om X10 mini så bege dig till Swedroids recension av Xperia X10 mini.

VIA: SwedroidRecension: Sony Walkman A845

Sony A845 Walkman är en snygg och smidig MP3-spelare med en 2,8-tums AMOLED skärm, 16GB i minne, en uppspelningstid på 29 timmar och bäst av allt, digital brusreduktion.

Fortsätt läsaNokia N8 recenserad

Nokia N8 har inte officiellt presenterats av Nokia än men det hindrar inte ryska Mobile Review att göra en recension på vår finska grannes kommande flaggskepp. Nokia N8 har en 12 megapixel kamera och den kan filma i HD-upplösning 720p. Kameran skall fungera bra även om videoinspelningen tydligen inte skall vara lika bra. Nokia N8 har även HDMI-ut och som operativsystem används Symbian^3.

Läs den översatta recensionen hos Mobile Review.

VIA: Geeky GadgetsHTC Desire – recension hos Swedroid

Äntligen har HTC Desire landat på butikshyllorna i Sverige och Swedroid är inte sena med att göra en recension av vad som jag antar i alla fall skall vara Android-mobilen nr 1.

Och även de verkar gilla HTC Desire och du kan läsa hela den långa recensionen hos Swedroid.

KÄLLA: SwedroidGoogle Nexus One – svensk recension

Den ypperliga Android-bloggen Swedroid har skrivit en utmärkt och lång recension på Googles mobiltelefon  Nexus One. En riktigt bra AMOLED-skärm, bra batteritider och fantastisk prestanda lovas det och citatet ”I vår mening är Nexus One med god marginal den bästa Android-telefonen man för tillfället kan äga — det vill säga om man klarar sig utan ett fysiskt QWERTY-tangentbord.” säger väl det mesta egentligen.

Läs recensionen hos Swedroid.

Nu hoppas vi bara att 3 tar in HTC Bravo till den svenska marknaden då Bravo skall vara nästan identisk med Nexus One. Om nu inte Google får för sig att även ta Nexus One till Sverige..Recension: HP OfficeJet 7000 – fotoskrivare i A3+

HP OfficeJet 7000 är en fotoskrivare som kan skriva ut sidor upp till formatet A3+ (1111 x 111 cm) och passar till småföretag och andra som vill skriva ut bilder och affischer i ett mindre antal för ett rimligt pris.

Fortsätt läsaRecension: Bluelounge Coolfeet – få en svalare laptop

Coolfeet från Bluelounge

Från Bluelounge kommer Coolfeet som är en av de enklaste lösningar för att hålla din bärbara dator lite svalare. Samtidigt får man även en bättre arbetsvinkel.

Fortsätt läsaArkiv

Andra bloggar