Nyheter taggade med ‘reklamfilm’

Sony gör 3D TV reklam i 3D

Att 3D TV blivit stort på så kort tid är väl rätt förvånande men nu vill Sony spä på känslan av att vi måste bara skaffa oss en TV med 3D funktionalitet. Det gör de genom att deras senaste reklamfilm om Sony 3D HDTV sänds i …3D – även för oss som fortfarande ser på TV i 2D. Men det ser rätt imponerande ut i alla fall.

Här är även en liten exklusiv film om hur reklamfilmen spelades in.Nokia säljer N8 med Foosball

I den senaste reklamfilmen från Nokia så får man se en härlig Foosball match och samtidigt lockas av Nokia kommande flaggskepp N8. I slutet av augusti kommer Nokia N8 antagligen att börja säljas i Sverige om man tittar på försäljningsstarten i Storbritannien och Tyskland.

Nokia N8 har en 12 megapixel kamera med Xenon-blixt, 3,5-tums kapacitiv pekskärm, HDMI-utgång, Symbian^3, 16 GB internminne och en microSD-kortplats.

VIA: Daily MobileKul reklamfilm för Xperia X10 mini

Sony Ericsson Xperia X10 mini är snart i butik i Sverige och här är en ny reklamfilm för denna lilla Android-lur. I slutet av månaden verkar X10 mini börja säljas och priset ligger på strax under 3000 kr.

Xperia X10 mini har en liten 2,55-tums pekskärm med en upplösning på 240 x 320 pixlar, 600 MHz processor och en 5 megapixels kamera med LED-blixt. Det är fortfarande Android 1.6 som gäller som operativsystem men 2.1 skall dyka upp under fjärde kvartalet i år.

VIA: SE-BlogHP Slate-reklamfilmen som visar iPads brister

HP Slate är en tablet som vi hoppas på kunna se i en snar framtid (juni har det pratats om). Men tills vidare så får vi nöja oss med små reklamfilmer. I denna lilla snutt så märker man att de riktar in sig på saker som konkurrenten Apple iPad saknar.

Vi får bl.a se:

  • En kamera som kan fotografera och filma och fungerar utmärkt till Skype-videokonferenser
  • En vanlig USB-anslutning
  • Minneskortsläsare
  • En dockningsstation som gör att man får ut bilden på en platt-TV.

Ovanstående punkter är några av de saker som Apples platta inte har (dock bör man väl kunna ansluta till en TV genom VGA-adaptern som skall börja säljas).

[Engadget]Sonys nya PS3 Slim-reklamfilmer

Sony har släppt ett par nya skön reklamfilmer om Sony PS3 Slim. Vi gillar dom skarpt men det känns lite snopet med $299 när man i Sverige skall få betala 3500kr och uppåt.

via: EngadgetSamsung UltraTouch S8300 – gulligt värre

För ett par veckor sedan skrev vi om Samsung UltraTouch S8300 som verkar bli en riktigt intressant smartphone. Samsung väljer ett lite annat koncept på sina reklamfilmer än Sony Ericsson kan man lugnt säga, de är i alla fall rätt mycket roligare.

via OhGizmo!Arkiv

Andra bloggar