Nyheter taggade med ‘router’

Router från Dovado för mobilt och vanligt bredband

Svenska Dovado lanserar en ny 3G-router med namnet 4GR som fungerar för både mobilt och fast bredband.  4GR har Gigabit Ethernet-stöd på både WAN och det lokala nätverket och en WLAN-anslutning (802.11N) med dubbla antenner för bästa täckning. Routern har två USB-anslutningar, en för den vanliga 3G-donglen och en för om man vill fjärrstyra andra utrustningar. Det går att övervaka och styra Dovado 4GR från distans och den kan också skicka SMS till administratören om det händer något med anslutningen.

Dovado 4GR kostar 1100 kr och kommer finns i butik vilken dag som helst.Asus RT-N56U router – tunn och väldigt snygg

ASUS satsar på en ultratunn och läcker router med sin kommande RT-N56U som visades upp på CeBIT-mässan. Den har stöd för dubbla band (2,4 GHz och 5GHz). Sen skall den vara kompatibel med skrivare och scanners och vara riktigt snabb med 300 000 konkurrerande sessioner samtidigt. Mer än så finns det inte i dagsläget men snygg är den!

[Slippery Brick]Huawei släpper router för mobilt bredband

Huawei, som ligger bakom de flesta USB-dongles som sålts i Sverige, lanserar D100 Wi-Fi router som kan lätt anslutas till ditt mobila bredband och därmed dela 3G-anslutningen med andra datorer med hjälp av trådlöst nätverk. Säljs i dagsläget av 3 i England men vi får hoppas att den snart går att köpa i Sverige också.

via TechFreshAnnorlunda kombination – router med blomvas-funktionalitet

Designern Franco Marino Cagnina har verkligen kämpat med att få något så tekniskt som en router att smälta in i vardagen på ett snyggt sätt. STC Livebox är en router som är i form av en blomvas och skall kunna vara framme i rummet utan att störa för mycket. Rolig idé även om den antagligen aldrig kommer se verkligheten som en riktig produkt.

via TechfreshArkiv

Andra bloggar