Nyheter taggade med ‘rykte’

Specifikationer på Xperia X7 och Xperia X7 mini?

Enligt denna video så finns ett läckt dokument med Sony Ericssons kommande Xperia-mobiler för Windows 7 Phone. De två mobiler som visas upp är Xperia X7 och Xperia X7 mini. Här följer mobilernas specifikationer:

Xperia X7

 • Skärm: 4,3-tums kapacitiv pekskärm med en upplösning på 480 x 800 pixel
 • Kamera: 8,1 megapixel med HD-videoinspelning i 720p
 • Processor: 1,2 GHz Qualcomm MSM8260
 • HDMI-utgång med Dolby Digital Plus surround ljud

Xperia X7 mini

 • Skärm: 3,5-tums kapacitiv pekskärm med en upplösning på 480 x 800 pixel
 • Kamera: 10,1 megapixel med HD-videoinspelning i 720p, 3x optisk zoom och Zenon-blixt
 • Processor: 1GHz Qualcomm QSD8250
 • Ljudisolerande Brusreducerande hörlurar

När dessa förmodade mobiler skulle dyka upp är okänt.

VIA: Daily MobileEn mindre iPad släpps till julhandeln?

Även om vi fortfarande väntar på att Apple skall börja sälja iPad i Sverige så ryktas det redan om en ny version. Den kallas iPad 2 eller iPad mini och skall ha en mindre skärm på 7-tum istället för den vanliga iPad-skärmen som är på 9,7-tum. Till julen skall den dyka upp enligt rykten som skall härstamma från de Taiwaneiska företag som kommer tillverka delar för den nya modellen.

VIA: Mac RumorsWii 2 med Blu-ray under 2011

Det dök upp ett rykte redan 2009 att Nintendo skulle släppa en ny Wii-konsoll med Blu-ray. Nu har tydligen ”tillförlitliga källor” på Nintendo bekräftat detta till killarna på GirlGamersSuck. Den nya konsollen skall leverera 1080p, har Blu-ray och kommer antagligen släppas under 2011. Vi får väl se…

VIA (+ bild): technabobSamsung Galaxy S2 med processor på 2 GHz, Android 3.0

Det har dykt upp bilder och specifikationer på nästan generations Samsung Galaxy S. Ryktena från Ryssland på Samsung Galaxy S2 eller i9200 ger oss en mobil som har en riktigt vass upplösning och prestanda.  Skärmen på 4,3 tum har en upplösning på 1280 x 720 pixlar och processorn skall vara på hela 2 GHz.

Specifikationer:

 • 4,3 tums Super AMOLED 2 skärm med en upplösning på 1280 x 720 pixlar
 • Operativsystem: Android 3.0
 • Processor: 2 GHz
 • Minne: 1 GB RAM/4 GB ROM
 • Lagring: 32 GB i flashminne och 32 GB med microSD
 • Kamera: 8 megapixel med FullHD videoinspelning
 • Trådlöst: A-GPS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n
 • 3,5mm hörlursutgång
 • Accelerometer, Gyroscope, proximity and ambient light sensors

I början av 2011 skall Samsung Galaxy i9200 dyka upp på marknaden (om ryktena stämmer vill säga).

VIA: Unwired ViewHTC HD3 – Windows 7 Phone med 4,5-tums skärm

Nu när Windows 7 Phone-operativet börjar sakta närma sig release börjar ryktena gå om kommande mobiltelefoner. Det har läckt ut en del information om en kommande HTC-mobil som kommer bli en riktigt supermobil.

HTC HD3 skall enligt ryktena ha en superstor 4,5-tums Super AMOLED-skärm, en kamera på 8 megapixel och en processor på 1,5 GHz.

Här är listan på specifikationerna:

 • 4.5″ WXGA Super AMOLED multi-touch display
 • 8 megapixel camera with dual-LED flash
 • 720p HD video recording
 • 1080p HD playback
 • Wi-Fi / Bluetooth
 • 3G / 4G connectivity
 • 32GB microSD support
 • 1GB RAM / 1GB ROM
 • 1.5GHz Snapdragon processor
 • 1800 mAh battery
 • 115mm x 65mm x 10mm

Men detta är bara rykten men vi kan ju alltid börja hoppas!

VIA: BGRUtveckling av en iPad 2 med OLED-skärm redan på gång?

Enligt rykten skall Apple vara på gång med en ny version av iPad. Den stora nyheten är att den nya versionen skall tydligen ha en OLED-skärm. Även om OLED-skärmar är riktigt dyra idag i större storlekar så låter det väl kanske inte helt osannolikt. Skärmpriserna går neråt men om de hunnit ner tillräckligt för när Apple tänker släppa en ny version av iPad är svårt att veta i dagsläget.

VIA: SlipperyBrickBilder på iPhone 4G?

Är detta iPhone 4G eller iPhone HD som den också rykta heta? Dessa bilder dök upp hos Engadget och påstås ha hittats på golvet i en bars i San Jose. Telefonen har en kamera på framsidan för videokonferens och ett lagringsutrymme på 80 GB. Tydligen fungerade den inte heller. Om det var en färdig modell eller en prototyp är okänt.

Efter publiceringen dök det upp bilder på en mobil som påstås vara en japans klon på iPhone och att det var en sådan Engadget hade fått tag i. Så bilderna ansågs falska. Men, i god såpoperamanér så hittade Engadget en äldre bild och skall ha pålitliga källor som påstår att detta verkligen är nästa version av iPhone men att det är en handgjord prototyp. Men men, vi tar det med en nypa salt och förväntar oss mer läkta bilder och specifikationer i all oändlighet fram till den 22 juni då (rykten givetvis) Apple skall presentera iPhone 4G/HD.

VIA: Engadget, MacRumors, EngadgetiPhone HD/4G med touchyta och AMOLED-skärm?

Vi skrev igår om ryktena att nästa iPhone skulle heta iPhone HD och nu fortsätter det strömma ut rykten och spekulationer om nästa generations iPhone. Nu har UBS analytiker Maynard Um spekulerat lite och han menar på att nästa iPhone kommer ha en touchyta på baksidan så som ytan på Magic Mouse. Den kommer även ha en 5 megapixel kamera, 64GB i lagringsutrymme, en AMOLED-skärm och längre batteritid.

Analytikern menar också att den nya iPhone-modellen börjar levereras i juni och kommer kosta mellan 199 och 299 dollar och att man kommer sänka priset på 3GS till 99 dollar för att skapa en budgetmodell.Bild på Samsung Galaxy S Pro?

Samsung Galaxy S Pro skall bilden ovan föreställa. Den är som den nyligen presenterade Android-mobilen Galaxy S men har nu utrustat med ett fysiskt tangentbord. Helt ok idé men bilden känns inte riktigt riktig och texten ”Android with Keyboard” känns inte som något en reklamavdelning hittat på.

Tror helt klart att någon dagdrömmer men gillar bilden rätt mycket ändå. Kanske något för Samsung att titta på?

[übergizmo]Apple utvecklar ny mobil – iPhone HD

Enligt Wall Street Journal så utvecklar Apple en ny mobiltelefon som kommer släppas till sommaren. Detta har det länge redan spekulerats om men nu bekräftas det av denna stora och rätt trovärdiga källa. Den nya iPhonen skall tillverkas av den taiwanesiska tillverkaren Hon Hai Precision Industry som tillverkat alla tidigare modeller av iphone. iPhone HD som den ryktas heta skall premiärvisas av Apple den 22 juni.

John Gruber nöjer sig inte med WSJ:s ”avslöjanden” utan slänger in i leken att nästa iPhone kommer ha en A4 CPU System-on-a-chip, en 960 x 640 pixlars skärm, framåtvänd kamera och stöd för tredjeparts-multitasking med iPhone OS 4.0. Gruber har en rätt bra track-record när det gäller sådant här så det kan mycket väl stämma.

Enligt WSJ skall även Apple arbeta med en annan mobil som skall säljas i USA av operatören Verizon Wireless. Den skall tillverkas av Pegatron Technology och är den första CDMA (En typ av 3G-nät som finns endast i USA) iPhonen. Pegatron skall tydligen börja tillverkningen i september så till julen 2010 skall amerikanarna få en Verizon-iPhone.

Rykten rykten rykten – men trovärdiga sådana.

[Engadget]Arkiv

Andra bloggar