Nyheter taggade med ‘rykten’

iPhone 5 – tillverkningen startar i september?

Enligt rapport från Avian Securities så kommer produktionen av Apples iPhone 5 inte starta förrän i september. Detta skulle innebära att nästa generation av iPhone inte kommer ut i butik förrän i slutet av året eller först i början av 2012.

Det nämns även att det möjligen kommer en billigare variant av iPhone – men den har vi väl hört förut?

VIA: MacRumorsiPhone 5 delar dyker upp – större skärm?

Att iPhone 5 är på gång är ingen större överraskning. Så det är väl dags att det börjar dyka upp bilder på den kommande mobilen även om man får ta allt med en nypa salt som vanligt.

Denna bild har i alla fall dykt upp och skärmen skall vara runt 4-tum, dvs något större än på iPhone 4. Kanterna runt skärmen kan vara riktigt tunna.

Blir iPhone 5 en mellantelefon? Något större skärm med samma upplösning som på 4:an och något bättre prestanda? Eller blir det två modeller för en gångs skull? En stor iPhone 5 och sedan en iPhone 5 nano som det även ryktats om.

VIA: Mac RumorsRykten om Nintendo 3DS-specifikationer

Nu har den läckt ut mer information om Nintendo 3DS. Det är sidan IGN som påstår att den har två 266MHz ARM11-processorer, en 133 MHz GPU, 4 MB dedikerad VRAM, 64 MB i RAM-minne och en 1,5 GB flashminne för lagring.

Kom igen nu Nintendo, är det inte dags att komma med mer information om 3DS?

VIA: EngadgetArkiv

Andra bloggar