Nyheter taggade med ‘skydd’

Panzer skyddar din smartphone och surfplatta

När man tappar sin smartphone på golvet hoppar nästan hjärtar ur kroppen. Sekunderna innan man plockar upp den och synar framsidan är evighetslånga, och skräcken över att glaset ska ha spruckit är plågsam. Med Panzers Premium Härdat Glas slipper man den oron.

Mirror_20
Panzer Premium Mirror Glass
Fortsätt läsaUndercover Mini Sleeve – skydda mobilen i ett kuvert

Nu har det kommit ut en lillebror till Stealth Laptop Sleeve som skyddade datorn i något som liknade ett vadderat kuvert . Nu kan man även köpa Undercover Mini Sleeve som är mindre och passar till en mobiltelefon eller mp3-spelare. Givetvis är den även vattentålig. Undercover Mini Sleeve kostar 109 kr och kan köpas hos Roliga Prylar.Haglöf Drybag skyddar din laptop i fjällen

Haglöf Laptop Drybag

Nu börjar snön snart komma på riktigt och många tar sig ut i fjällen för skidåkning de närmaste månaderna. Om man har en bärbar dator med sig så vill man nog skydda den extra mycket och då har Haglöfs tagit fram ett fodral för detta ändamål. Fodralet är lätt,slitstarkt och vadderat. Med hjälp av bl.a. två förslutningar är det även vattentätt.

Det finns två versioner, en för 15″ som väger 210 gram och kostar 275 kr och en för 17″ som väger 260 gram och kostar 300kr.

Haglöfs | via: OhGizmo!Arkiv

Andra bloggar