Nyheter taggade med ‘sleeve’

Stealth Laptop Sleeve – göm datorn i kuvertet

Ett kul fodral till den bärbara datorn muntrar alltid upp tillvaron. Här är en udda skapelse som ser ut som ett slitet brunt kuvert. Den är vattentåligt och insidan är vadderad. Sen har den även kardborrefästen på baksidan så den går att justera för att passa datorer med skärmstorlekar på mellan 8 och 17 tum. Fodralet har måtten 38 x 29 x 4,5 cm.

Stealth Laptop Sleeve kan köpas hos Roliga Prylar för 259kr.BookBook – lägg din MacBook i en bok

Snygga laptop sleeves finns det gott om men om man vill ha en liten udda sleeve så kan BookBook vara ett alternativ. Denna sleeve ser ut som en vanlig bok med röd eller svart läderrygg och det finns modeller som passar en 13 eller 15-tums MacBook eller för all del andra datorer med samma storlek.

En BoobBook kostar $80 (580kr) och kan köpas hos Twelve South.

via: Slippery BrickMina dokument-sleeve för Mina dokument

Mina dokument-väskan

Vill du ha en annorlunda sleeve för datorn? Denna är formad som en rätt välkänd mapp och i den får det plats en 15,4-tums bärbar dator. Det är Yide.com som verkar sälja denna men om man kan beställa den styckvis är jag lite osäker på.

Humor har de i alla fall då det förklaras att den är även kompatibel med Linux och Mac. Men varför inte ”My Documents” som det egentligen heter?

via: 7 gadgetsArkiv

Andra bloggar