Nyheter taggade med ‘Snapdragon’

HTC släpper Android-mobilen Desire HD

HTC presenterade idag sin senaste Android-mobil HTC Desire HD. Desire HD har en stor LCD-skärm på 4,3-tum med en upplösning på 480×800 pixlar, en 1 GHz Snapdragon-processor, en 8 megapixel kamera med dubbla LED-blixtar och 720p videoinspelning. Desire HD har som HTC Legend ett unibody chassi fräst av en bit aluminium

HTC Desire HD skall släppas någon gång i oktober.

Fortsätt läsaHTC HD3 – Windows 7 Phone med 4,5-tums skärm

Nu när Windows 7 Phone-operativet börjar sakta närma sig release börjar ryktena gå om kommande mobiltelefoner. Det har läckt ut en del information om en kommande HTC-mobil som kommer bli en riktigt supermobil.

HTC HD3 skall enligt ryktena ha en superstor 4,5-tums Super AMOLED-skärm, en kamera på 8 megapixel och en processor på 1,5 GHz.

Här är listan på specifikationerna:

 • 4.5″ WXGA Super AMOLED multi-touch display
 • 8 megapixel camera with dual-LED flash
 • 720p HD video recording
 • 1080p HD playback
 • Wi-Fi / Bluetooth
 • 3G / 4G connectivity
 • 32GB microSD support
 • 1GB RAM / 1GB ROM
 • 1.5GHz Snapdragon processor
 • 1800 mAh battery
 • 115mm x 65mm x 10mm

Men detta är bara rykten men vi kan ju alltid börja hoppas!

VIA: BGRQualcomm släpper ny Dual Core Snapdragon 1.2GHz-processor

Qualcomm Snapdragon har kommit i en ny version med bättre prestanda. Snapdragon-processorn som används i smartphones har nu uppgraderats till en 1.2 GHz dubbelkärnig processor. Den nya processorn stödjer Full HD i 1080p och vi kan inom kort börja se mobiltelefoner med denna nya processor.

VIA: Geeky Gadgets3D-kartor från C3 Technologies på Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10 är en av de Android-mobiler som skulle kunna slå rejält om de bara kunde släppa den någon gång och inte ha en alltför dyr prissättning. Nu har Ericsson Labs visat ett demo med C3 Technologies kartor (som vi sett tidigare på hitta.se) på en Xperia X10.

http://www.youtube.com/watch?v=nGrwkyWIDOE

Om 3D-kartorna kommer finnas med när X10:an släpps vet man inte men det är trevligt att se vad X10:an klarar av med sin Snapdragon-processor.

via: EngadgetHTC satsar på Android till våren med Legend och Bravo

Android-mobilerna Legend och Bravo

Våren kommer bli väldigt intressant för dom som gillar Android-mobiler och mobilltillverkaren HTC. HTC Legend och HTC Bravo kommer både komma ut med

Fortsätt läsa för större bild och specifikationer för både Legend och Bravo.

Fortsätt läsaAsus släpper Android-baserad smartbook

Asus släpper Android-baserad smartbook

Asus vill återskapa succén som de fick med sina Eee-PC:s och skall under första kvartalet 2010 lansera en lågbudgets smartbook som skall kosta runt 1300kr ($180). Processorn skall vara en 1 GHz Snapdragon och operativsystemet kommer vara Android.

Det var på en ett möte för investerare som Jerry Shen, VD på Asus, presenterade sin nya dator och han förutspår en försäljningssuccé som Eee PC-datorerna har haft.

via: EngadgetXPERIA X3 – med snapdragon processor?

XPERIA X3

Det har dykt upp fler rykten om den kommande Android-mobilen Sony Ericsson XPERIA X3. Enligt ryktet kommer den ha en Snapdragon-processor. Om det är en processor på 1 GHz eller om den har sänkt klockfrekvens vet man inte men det stämmer överens med de rykten som vi skrev om i september.

Vi väntar fortfarande ivrigt på denna XPERIA som förhoppningsvis dyker upp i början av 2010.

via: GizmodoNya bilder på HTC Leo

HTC Leo

HTC Leo har inte synts till i verkligheten än men det hindrar inte datorgenererade bilder att dyka upp av denna mobil. Vi har redan tidigare skrivit om HTC Leo och dess processor 1GHz. Om dessa bilder är riktiga vet v inte än men det ser riktigt trevligt ut i alla fall. HTC Leo skall ha en kamera på 5 megapixel och med autofokus och dubbla LED-blixtar, WiFi, GPS, 512 MB i ROM-minne och en Snapdragon-processor på 1GHz.

HTC Leo

via: BGRSnapdragon processor snart även i en HTC-lur

HTC

Snapdragon processorn från Qualcomm är väldigt het just nu efter Toshiba TG01 visades upp. Snapdragon som är en processor för mobiltelefoner och har en hastighet på 1 GHz är något som skulle göra gott för de flesta multimediatunga smartphones som vi lärt oss att älska.

Enligt digitimes så kommer även HTC släppa en Snapdragon-baserad mobiltelefon under andra kvartalet 2009. Andra tillverkare har också skrivit kontrakt med Qualcomm om att tillverka Snapdragon-baserade enheter. Det inkluderar exempelvis företag som Samsung, LG, Acer och Asus.

via SlashphoneToshiba TG01 – kraftfull och tunn smartphone

Toshiba TG01

Toshiba TG01 är en rätt intressant smartphone som verkar rätt intressant. Den har en Qualcomm SnapDragon-processor på 1GHz, en 4,1 tums WVGA-pekskärm med en upplösning på 800 x 400 pixel, HSDPA data, GPS, WiFi, microSD-kortplats och är tunn, endast 9.9 mm! TG01 använder sig av Windows Mobile 6.1 men har ett eget gränssnitt kallat Tosh 3D  för att dölja detta faktum. Telefonen kommer visas upp på Mobile World Congress.

Se två videoklipp om TG01 genom att klicka nedan.

Fortsätt läsaArkiv

Andra bloggar