Nyheter taggade med ‘Solid Alliance’

USB-minnet gömmer sig i huvudet

USB-minne

Detta roliga USB-minne från Solid Alliance heter Midori Otoko och är på 2GB. Minnet som till formen är en grön gubbe som gömmer själva minnet i sitt huvud går att böja efter eget önskemål och exempelvis hänga i datorskärmen. Midori Otoko går att köpa på GeekStuff4U.com för $31 (270kr).

via AkihabaranewsSmå söta tassande USB-minnen

Solid Alliance har släppt en nytt USB-minne som är lite lagom sött. USB-minnet som är utformat som en katt tass kommer i tre färger och i storleken 2GB. Operativsystem som stöds är Windows XP och Vista. Kan köpas nu från Geekstuff4U för 410kr ($61.38).

Skulle nog passa fint som nyckelring om man gillar saker som är lite småsöta.

Via AkihabaranewsUSB-minne/smycke i silver

Solid Alliance skapar mängder av roliga USB-minnen. Nu har de skapat ett USB-minne med namnet Silver Cross. Den är i silver och har formen av ett kors och kan även bäras som smycke. Finns tillgänlig i en 2GB version på för 115 euro. Finns även i mässing för 95 euro.

Via AkihabaranewsUSB-minne för japanska Svenssons

Heter du Sato? Det gör ett tjugotal i Sverige men rätt många fler i Japan. Det har Solid Alliance tagit fasta på då de skapat ett speciellt USB-minne med tecknen för efternamnet Sato. Om du heter Svensson eller Persson så vet du hur det känns att heta Sato i Japan. Finns på GeekStuff4U för 29 Euro för storleken 1GB.

Via AkihabaranewsArkiv

Andra bloggar