Nyheter taggade med ‘Sony Ericsson’

Uppackning av Sony Ericsson Xperia arc

Ja då har Sony Ericsson Xperia arc hittat till Swedroids-redaktion och de har givetvis gjort en trevlig uppackningsvideo. Sony Ericssons kommande Android-flaggskepp kommer i månadsskiftet och kommer kosta runt 5000 kr. I förpackningen finns förutom telefonen, ett stereoheadset, strömadapter, microHDMI-kabel, microUSB-kabel och ett 8GB microSD-kort.

VIA: SwedroidSony Ericsson Walkman-mobiler med Android?

Sony Ericsson har en liten teaserkampanj med text som antyder att deras Walkman-serie av mobiltelefoner kan bli Androidifierade. ”A smarter Walkman phone is coming soon” kan väl egentligen betyda rätt mycket men det troligaste är väl att Walkman-mobilerna får Android, eller?

VIA: Geeky GadgetsSony Ericsson Xperia Play – reklamfilmen

Den norska sidan Droidnytt har lyckats hitta en reklamfilm för kommande Sony Ericsson Experia Play. Det var tydligen så att Sony Ericsson råkade publicera den på sin YouTube-kanal i en liten sekund men det räckte för att någon hann ladda ner den.

Xperia Play är en Android-mobil med dedikerade spelknappar.

Specifikationer:

 • 1 GHz Qualcomm Snapdragon-processor
 • Playstation-knappar
 • Touchpad
 • 5 Megapixels kamera med HD-inspelning (720p)
 • 4 tums pekskärm med Bravia-teknologi
 • Kan spela PSP-spel skapade för Android (vad det nu betyder exakt)
 • VIA: Droidnytt  Sony Ericsson Zeus – nu med Xperia och Playstation-logo

  Zeus heter Sony Ericssons kommande Playstation-mobil som det ryktats och läkts om ett bra tag nu. Nu har det i alla fall dykt upp nyare bilder med XPERIA-loggan och en liten Playstation-logga. Kanske dags att släppa telefonen?

  Fortsätt läsa  Video på Sony Ericsson Zeus Z1

  Sony Ericssons kommande Playstation-mobil Zeus Z1 är antagligen på gång inom kort med tanke på att det läcker rätt vilt just nu. Vill vi ha en Android-lur med dedikerade spelknappar? Ja? Kanske? Nja? Njet?

  VIA: SEMC Blog  PlayStation Phone den 9 december?

  Franska teknikbloggar skall ha fått en inbjudan från Sony Ericsson i Frankrike där de inbjuds till ett event. På inbjudan finns symboler som man känner igen från Sonys PlayStation och även en telefon-symbol. Man kan väl anta att det är PlayStation Phone som kommer presenteras.

  Vi har tidigare publicerat ett par bilder på som skall föreställa telefonen och vi ser fram emot om Sony Ericsson kan släppa en fantastisk spelmobil – de behöver verkligen en succé.

  VIA: BGR  Specifikationer på Xperia X7 och Xperia X7 mini?

  Enligt denna video så finns ett läckt dokument med Sony Ericssons kommande Xperia-mobiler för Windows 7 Phone. De två mobiler som visas upp är Xperia X7 och Xperia X7 mini. Här följer mobilernas specifikationer:

  Xperia X7

  • Skärm: 4,3-tums kapacitiv pekskärm med en upplösning på 480 x 800 pixel
  • Kamera: 8,1 megapixel med HD-videoinspelning i 720p
  • Processor: 1,2 GHz Qualcomm MSM8260
  • HDMI-utgång med Dolby Digital Plus surround ljud

  Xperia X7 mini

  • Skärm: 3,5-tums kapacitiv pekskärm med en upplösning på 480 x 800 pixel
  • Kamera: 10,1 megapixel med HD-videoinspelning i 720p, 3x optisk zoom och Zenon-blixt
  • Processor: 1GHz Qualcomm QSD8250
  • Ljudisolerande Brusreducerande hörlurar

  När dessa förmodade mobiler skulle dyka upp är okänt.

  VIA: Daily Mobile  Sony Ericsson Xperia X12 (Anzu) – läckta bilder

  Sony Ericsson Xperia X12 skall dessa bilder föreställa. Telefonen som har haft kodnamnet Anzu liknar Xperia X10 men har en nättare formfaktor. Xperia X12 har ett modiferat Android 2.1 som operativsystem men det ryktas att under första kvartalet 2011 skall telefonen släppas och då med Android 2.3 (Gingerbread).

  Det finns inte särskilt mycket information om Xperia X12 men pekskärmen verkar vara på 4,3 tum, det finns en HDMI-utgång och kameran kan spela in i HD-upplösning.

  VIA: BGR  Sony Ericsson Zeus – spelmobilen

  Zeus är namnet på den kommande Playstation-mobilen från Sony Ericsson. Processorn skall vara en 1GHz Qualcomm MSM8655, det skall finnas 512MB i RAM-minne, 1GB ROM-minne och skärmen skall vara runt 4 tum. Kan Sony Ericsson lyckas med en spelmobil med Android?

  VIA: SEMC Blog  PlayStation Phone med Android

  Det har ryktats i evigheter om en PlayStation-mobil och dessa bilder på Sony Ericsson PlayStation Phone har nu äntligen dykt upp. PlayStation Phone har Android som operativsystem och förutom en pekskärm så har den utdragbara dedikerade spelknappar i Sony-anda.

  Hårdvarumässigt så har den en processor på 1 GHz, 512 MB RAM-minne, 1 GB ROM-minne och microSD-stöd. Mobilen skall ha ett speciellt Sony Marketplace där man kan ladda ner massvis med spel. Me like!

  VIA: BGR  Arkiv

  Andra bloggar