Nyheter taggade med ‘Sony’

Fånga sommaren med 30x optisk zoom kameror från Sony

Sommaren vill du såklart fånga detaljerna i och hur gör du det bättre om inte med de nya Sony kamerorna som erbjuder 30x optisk zoom. Läs mer i informationen från Sony:

sony sommar

Bär mindre, ta fler foton. De två nya resekamerorna från Sony gör det lättare att fånga de perfekta semesterögonblicken i sommar. Cyber-shot™ DSC-HX90V och DSC-WX500 är världens mest kompakta kameror3 i sina klasser, med utmärkt bildkvalitet och massor av lättanvända proffsfunktioner.
Fortsätt läsaPlayStation Phone med Android

Det har ryktats i evigheter om en PlayStation-mobil och dessa bilder på Sony Ericsson PlayStation Phone har nu äntligen dykt upp. PlayStation Phone har Android som operativsystem och förutom en pekskärm så har den utdragbara dedikerade spelknappar i Sony-anda.

Hårdvarumässigt så har den en processor på 1 GHz, 512 MB RAM-minne, 1 GB ROM-minne och microSD-stöd. Mobilen skall ha ett speciellt Sony Marketplace där man kan ladda ner massvis med spel. Me like!

VIA: BGRSony släpper högtalardocka med fokus på ljud

Sony fortsätter med att släppa dockningsstationer för iPhone/iPods. Sony RDP-X50iP är fokuserad på ljud och med 20W + 20W RMS borde den kunna fylla ett rum med ljuv musik. Det medföljer en fjärrkontroll som skall ha fullt stöd för menyerna på iPhone och iPod. Priset är fortfarande okänt men den borde kosta mindre än storebror XF100iP som kostar runt 3300kr.Nya Sony PSP med touchpaneler på baksidan?

Enligt sidan EuroGamer kommer nästa version av Sony PlayStation Portable (PSP) ha en touchpanel på baksidan. Dessa uppgifter skall man ha fått från tre olika källor som skall ha sett och fått testa den nya PSP:n. Sony skall ha visat upp den halvfärdiga konsolen till spelutvecklare och det skall finnas en affärsmodell färdig för den nya enheten. Den nya PSP:n ryktas finnas ute innan slutet av 2011.

VIA: BGRRecension: Sony ICF-DS11iP – iPhone/iPod-högtalardocka för sovrummet

Har ett tag letat efter en högtalardocka som kan ladda min iPhone nattetid men även fungera som en bra väckarklocka. Sonys högtalardocka ICF-DS11iP är en intressant kandidat men håller den hela vägen?

Fortsätt läsaSpela Playstation-spel med Android-mobiler

Nu finns det en Playstation-emulator för Android-mobiler. Det är utvecklaren ZodTTD som står bakom emulatorn psx4droid som finns nu på Android Market. Med psx4droid kan man spela de flesta spel och det finns även stöd för Nintendos Wiimote som ansluts till telefonen genom Bluetooth.

Psx4droid kostar 6 dollar och det finns ingen demoversion tillgänglig.

KÄLLA: ZodTTD
VIA: SwedroidSony gör 3D TV reklam i 3D

Att 3D TV blivit stort på så kort tid är väl rätt förvånande men nu vill Sony spä på känslan av att vi måste bara skaffa oss en TV med 3D funktionalitet. Det gör de genom att deras senaste reklamfilm om Sony 3D HDTV sänds i …3D – även för oss som fortfarande ser på TV i 2D. Men det ser rätt imponerande ut i alla fall.

Här är även en liten exklusiv film om hur reklamfilmen spelades in.Koncept: Sony Nextep Computer

Vi är mer och mer anslutna till nätet så vi kommer definitivt se fler och fler light-varianter av datorer. Detta koncept heter Sony Nextep och är skapat av designern Hiromi Kiriki som skapat detta armband som består av en stor flexibel OLED-skärm, en holografisk projektor och ett utdragbart tangentbord.

Vad tror du? Får vi se något liknande år 2020?

VIA: Yanko DesignSony NEX-7 med 1080p kommer i slutet av 2010

Sony skall vara på gång med NEX-7 – en storebror till kameramodellerna NEX-3 och NEX-5 som presenterades nyligen. NEX-3 kan filma i HD-upplösningen 720p och NEX-5 klarar av 1080i.

Sony NEX-7 skall klara av att filma i Full HD 1080p och kommer bli större än de två ”småkamerorna” NEX-3 och NEX-5. Lanseringen av NEX-7 kommer antagligen ske på Photokina i september.

VIA: SlashGearSony släpper kamerorna Nex-5 och Nex-3

Sony har presenterat sina nya kameror Nex-5 och Nex.3 med utbytbara objektiv. Både Nex-5 och Nex-3 har en 14,2 megapixel Exmor APS HD CMOS-sensor och Sonys E-mount system för objektiv som gör att det är kompatibelt med DSLR-objektiv med hjälp av en monteringsadapter. Kamerorna skall ge en bildkvalité i DSLR-klass även om de är små och kompakta.

Sony Nex-5 kan spela in Full HD-video i (1920 x 1080i) med stereoljud som AVCHD-filer och påstås vara världens minsta och lättaste digitalkamera med utbytbara objektiv. Sony Nex-3 kan i sin tur spela in HD-video i 720p.Arkiv

Andra bloggar